Ağabeyin Otomobil Kıskançlığı Canından Etti - Son Dakika
Güncel

Ağabeyin Otomobil Kıskançlığı Canından Etti

Ağabeyin Otomobil Kıskançlığı Canından Etti

Antalya'da Eylül 2014'te ağabeyi tarafından öldürülen Sezer Acar'ın kıskançlık kurbanı olduğu ortaya çıktı. Ağabey Enver Acar, Sezer'in otomobil almasını kıskanmış.

25.08.2015 10:11  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, kavga ettiği ağabeyi Enver Acar tarafından öldürülen Sezer Acar'ın, kıskançlık kurbanı olduğu ortaya çıktı. Otomobil alan Sezer Acar'a anne ve babasının destek olduğu, Enver Acar'ın ise bu durumu kıskandığı öne sürüldü.

TARTIŞMA TELEFONDA BAŞLADI, EVDE SÜRDÜ

Antalya'da 29 Eylül 2014 günü meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Sezer Acar ile ağabeyi 46 yaşındaki Enver Acar telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından Sezer Acar, aracıyla ağabeyinin Aksu ilçesi Zeytinlik Mahallesi'ndeki evine gitti. Tartışmanın burada da sürmesi ve büyümesi üzerine iddiaya göre Enver Acar'ın oğlu Emre, diğer oğlu 13 yaşındaki E.A. ile akrabaları Rezan Kavak, Sezer Acar'a saldırdı.

9 GÜN YAŞAM YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Olay yerine geldiklerinde Sezer Acar'ı yerde tekmelenirken bulan polis memurları, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Başına demir bükme makasıyla vurulduğu iddia edilen ve hastaneye götürülen Sezer Acar, 9 gün sonra yaşamını yitirdi.

SORUMLULAR TUTUKLANDI

Olaydan sonra Enver Acar, oğlu Emre ile akrabaları Rezan Kavak tutuklandı. Enver Acar'ın kavgaya karışan oğlu E.A.'nın ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİ

Sanıklar hakkında Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davanın kapalı görülen duruşmasında mahkeme, sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

"SEZER'İ ÇOK KISKANDI"

Duruşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan ölen Sezer Acar'ın diğer ağabeyi Ömer Acar şu iddialarda bulundu:

"Kardeşim yaşlı anneme ve 3 kez ameliyat olan felçli babama bakıyordu. Hem babamı hastaneye getirip götürmek, hem de annemle babamı gezdirmek için ikinci el bir otomobil almıştı. Bu otomobili alırken annem ve babamın Sezer'e maddi destek vermesi Enver'i rahatsız etti. Ayrıca annem saklaması için tapuları Sezer'e vermişti. Enver bu durumdan da rahatsız oldu. Kardeşim yaşlı annemle babama yardımcı olmak için çırpınırken, ağabeyim farklı düşünüyordu. Olay günü de kardeşimi evlerine çağırıp sokakta öldürdüler. Annem ve babam bu olay yüzünden acı çekiyor. Annem Sezer'i öldüren ağabeyim Enver ve kavgaya karışan misafirlerinden şikayetçi bile olmadı. Çünkü ölen oğlu, öldüren de yine oğlu."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabeyin Otomobil Kıskançlığı Canından Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement