Ağabeyini, Ortaklıktan Ayrılma İsteğini Reddettiği İçin Öldürmüş - Son Dakika
Güncel

Ağabeyini, Ortaklıktan Ayrılma İsteğini Reddettiği İçin Öldürmüş

Ağabeyini, Ortaklıktan Ayrılma İsteğini Reddettiği İçin Öldürmüş

Konya'da 26 yaşındaki Mehmet Mihdi Yalçın'ın, birlikte inşaatlarda boyacılık yapan ağabeyini, ortaklıktan ayrılma isteğini reddettiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

16.10.2016 11:53  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da oturan 26 yaşındaki Mehmet Mihdi Yalçın'ın, birlikte inşaatlarda boyacılık yapan ağabeyi 45 yaşındaki Adem Yalçın'ı, ortaklıktan ayrılma istediğini reddettiği için başına tabancayla ateş ederek öldürdüğü ortaya çıktı.

İŞE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR

Olay, dün saat 08.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Maden Tetkik Arama Müdürlüğü önündeki caddede meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Mehmet Mihdi ve Adem Yalçın kardeşler işe gitmek üzere sabah evden çıktı.

AĞABEYİNİ TABANCAYLA VURDU

Adem Yalçın, 42 DBL 47 plakalı minibüsüyle hareket halindeyken kardeşi Mehmet Mihdi ile aralarında tartışma çıktı. Mehmet Mihdi Yalçın, çıkan tartışmada ağabeyini tabancayla başından vurarak yaraladı.

HASTANADE HAYATINI KAYBETTİ

Adem Yalçın, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaya olarak kaçan Mehmet Mihdi Yalçın da kısa sürede yakalandı.

"KAZANDIĞIMIZ PARANIN HEPSİNİ ALIYORDU"

Mehmet Mihdi Yalçın, ifadesinde ağabeyi Adem Yalçın ile birlikte ortak olarak inşaatlarda boyacılık yaptığını ancak, bir süreden bu yana ortaklıktan ayrılıp, çalışmak istediğini ve bu durumu da ağabeyi Adem Yalçın'a, söylediğini belirtti. Ağabeyinin kazandıkları paranın hepsini kendisi aldığını ileri sürdü.

"ARKASINA DÖNÜP BANA VURMAYA BAŞLADI"

Yalçın'ın ifadesinde şunları söylediği öne sürüldü:

"Ağabeyim kazandığı parayı hep kendisine alıyordu. Benim ev ihtiyacımı ve kiramı ödemek dışında paraları hep kendi aldı. Ben de ayrılıp kendi işimi yapmak istedim. 5 gün önce, ağabeyime ortaklıktan ayrılıp, kendim çalışacağımı söyledim. Ağabeyim 'Bakarız deyip' geçiştirdi. Dün de amca çocuklarıyla birlikte çalışmak için inşaata gitmek için Otogar Kavşağı'nda buluştuk. Sonra ağabeyim Adem'in kullandığı minibüsle, inşaata gitmek üzere yola çıktı. Yolda tekrar ortaklıktan ayrılacağımı söyledim ve arabadan inmek istedim. Yine kabul etmedi ve ağabeyimle tartışmaya başladık. Sonra minibüsü durdurdu. Arkasına dönüp, bana vurmaya başladı. Bende yanımdaki tabancayla ateş ettim."

KURU SIKI TABANCAYLA ÖLDÜRMÜŞ

Mehmet Mihdi Yalçın, olayda kullandığı kurusıkı olan tabancayı da internetten bakarak tornavidayla namlusunu açtığını ve mermisini de bilyeyle güçlendirdiğini söylediği ifade edildi. Yalçın, yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabeyini, Ortaklıktan Ayrılma İsteğini Reddettiği İçin Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement