Ağabeyinin Katilini Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ağabeyinin Katilini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Ağabeyinin Katilini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Kayseri’de, 10 yıl önce ağabeyini öldüren katil zanlısını, kullandığı halk otobüsüne binerken gören ve çıkan kavgada bıçaklayarak öldüren A.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

13.12.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, 10 yıl önce ağabeyini öldüren katil zanlısını, kullandığı halk otobüsüne binerken gören ve çıkan kavgada bıçaklayarak öldüren A.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 yıl önce Mustafa Özdemir'i öldürmekten ceza evinde yatan ve denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan 30 yaşındaki Mustafa Sivri, açıköğretim sınavına girmek için geldiği Kayseri'de, Mustafa Özdemir'in kardeşi Ali Özdemir ile karşılaştı. Ali Özdemir'in kullandığı halk otobüsüne binen Mustafa Sivri ile Ali Özdemir arasında kavga çıktı. Kavgada Ali Özdemir, Mustafa Sivri'yi göğsünden ve bacağından bıçaklayarak ağır yaraladı. Mustafa Sivri, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Mustafa Sivri, bugün Camii Kebir'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilirken, Cinayet Büro Amirliği tarafından yakalanan katil zanlısı Ali Özdemir ise Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunun ardından adliyeye getirildi.

Nöbetçi savcı tarafından ifadesi alınan Ali Özdemir ve olaya karışan arkadaşı E.T. tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Ali Özdemir ve E.T, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağabeyinin Katilini Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement