Ağaca Çarpan Lüks Otomobil Alev Alev Yandı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ağaca Çarpan Lüks Otomobil Alev Alev Yandı: 2 Yaralı

Maslak’tan Beşiktaş istikametine giden lüks bir araç ağaca çarparak alev alev yandı.

15.07.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maslak'tan Beşiktaş istikametine giden lüks bir araç ağaca çarparak alev alev yandı. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Maslak'tan Beşiktaş istikametine seyir halinde giden lüks bir otomobilin sürücüsü bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol üzerinde bir ağaca çarpan otomobil, çarpmanın etkisiyle yoldan çıktı. Ağaç çarpmanın etkisiyle devrilirken, kaldırım önünde duran araç alev almaya başladı. Araçta bulunan sürücü ile yanında bulunan arkadaşı kendilerini araçtan dışarıya attı. Lüks otomobil alev alev yanmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerine itfaiye çağrıldı.

YANAN ARAÇ SU TANKERİYLE SÖNDÜRÜLDÜ

Bu sırada yoldan geçen belediyenin su tankerini vatandaşlar durdurdu. Su tankeri araca yaklaştırılarak, tankerden çıkarılan hortumla yanan araç söndürüldü.

Olay sonrası araçta bulunan iki kişi hafif şekilde yaralanarak Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürülürken, yanan araç nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Yanan araç ve vatandaşların olaya müdahale etmesi bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağaca Çarpan Lüks Otomobil Alev Alev Yandı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement