Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Ayrıldı

Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Ayrıldı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, ağaca çarptıktan sonra takla atan otomobilde bir kişi öldü, iki kişi de ağır yaralandı.

16.06.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ağaca çarptıktan sonra takla atan otomobilde bir kişi öldü, iki kişi de ağır yaralandı. Kaza, bir iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün gece saat 02.00 sıralarında Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında meydana geldi. Konak yönünden Gaziemir yönüne giden Doğan Hoşnut (18) yönetimindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atmaya başlayan otomobil 50 metre sürüklendikten sonra bir araca çarparak durdu. Araç çarpmanın şiddetiyle ikiye ayrıldı. Sağlık ekipleri, sürücü Hoşnut'u ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Batuhan Ceylan'ı (17) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kürşat Serdar Başer'i de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Kürşat Serdar Başer yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hoşnut ve Ceylan'ın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

KAZA KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan kaza, bir iş yeri güvenlik kamera görüntüsüne yansıdı. Doğan Hoşnut'un kullandığı aracın yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra savrulması ve ikinci ağaca çarpıp takla atması güvenlik kamerasında görülüyor. Ortalığın toz bulutuna döndüğü kazanın ardından başka bir görev için yoldan geçen ambulans kaza yerinde duruyor ve sağlık ekipleri inip araç içerisindeki yaralılara müdahale ediyor. Kısa sürede yaralılara müdahale ediliyor ancak, otomobilin ikiye ayrıldığı kazada sürücü Kürşat Serdar Başer hayatını kaybediyor. Ayrıca, 18 yaşındaki Doğan Hoşnut'un üç ay önce ehliyet aldığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement