Ağacı Kesmelerine Karşı Çıkan Komşularını Baltayla Kovaladı - Son Dakika
Güncel

Ağacı Kesmelerine Karşı Çıkan Komşularını Baltayla Kovaladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ağaç kesen bir vatandaş, komşularının itirazlarına sinirlenince elindeki baltayla çevredekileri kovaladı.

19.08.2014 18:41  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde abla ve erkek kardeşi, evlerinin önündeki ağacın kesilmesine karşı çıkınca komşuları tarafından baltayla kovalandı.

KOMŞULARI TEPKİ GÖSTERDİ

Alınan bilgiye göre, Elmatepe Mahallesi Esentepe Sokağı'ndaki üç katlı binanın zemin katında oturan K.A, üçüncü kattaki komşularına ait ağacı kestiği sırada, 33 yaşındaki komşuları Songül ve kardeşi 28 yaşındaki Muzaffer Karacehennem duruma tepki gösterdi.

BALTAYLA KOVALADI

Tartışmanın büyümesi üzerine K.A, abla Karacehennem'i darbederek, baltayla bir süre kovaladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, K.A'yı gözaltına aldı.

Binanın güvenlik kamerası kayıtlarında elinde balta bulunan K.A'nın Songül Karacehennem'e tekme atması, kadının binaya girmeye çalıştığı sırada erkek kardeşinin de kendilerini kovalayan saldırgana bazı cisimler fırlatması görülüyor.

Görüntünün devamında K.A'nın ağacı baltayla kestiği, olay yerine gelen polise rağmen eylemine devam ettiği görülüyor.

Muzaffer Karacehennem, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayda ablasının vücudunun bazı bölgelerinde şişlik ve morluklar oluştuğunu öne sürdü.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Annesi Hanife Karacehennem'in 14 Temmuz 2011'den bu yana kayıp olduğunu ve kaçırıldığını iddia eden Karacehennem, şöyle konuştu:

"O günden buyana K.A. ile aramızda husumet oluştu. Ablamın ve benim can güvenliğimiz yok. Olay günü bu adam elindeki baltayla kömürlüğümüzün önündeki ağacımızı kesiyor ve bizi gördüğü anda baltayla üzerimize koştu. Ablamı da yaraladı. Allah rızası için kim, hangi makama bakıyorsa, bu adamı alın elimizden. Ablama tekme tokat vurdu. Ben de son anda kurtuldum ve kaçtım. Bana da baltayla saldırmaya geldi. Kamera kayıtlarında görülüyor."

Ağacı Kesmelerine Karşı Çıkan Komşularını Baltayla Kovaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağacı Kesmelerine Karşı Çıkan Komşularını Baltayla Kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MAALESEF: Bu tür haberlere ülkemizde çok sık rastlanılıyor bence bunun tek sebebi var CAHİLLİK. . 5 0 Yanıtla
  • UKKUS;: Palalı, dün spatulalı ve bugün de BALTALI. Bizi izlemeye devam. . . . . . . 4 0 Yanıtla
  • er: iyi yapmış az bile olmuş 1 1 Yanıtla

Advertisement