Agad'dan Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Tepki - Son Dakika
Yerel

Agad'dan Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Tepki

Agad\'dan Besni Belediye Başkanı Öztürk\'e Tepki

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) 2. Başkanı Murat Çeliker, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’e basın mensuplarına karşı aldığı tavırdan dolayı tepki gösterdi.

15.06.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) 2. Başkanı Murat Çeliker, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'e basın mensuplarına karşı aldığı tavırdan dolayı tepki gösterdi.

Saadet Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen İbrahim Öztürk'ün seçim sürecindeki yayınları nedeniyle Besni Güncel Gazetesi sahibi Emin Soydan Doğru'ya karşı aldığı tavırlara AGAD yönetim kurulu üyeleri tepki gösterdi. AGAD yönetim kurulu üyeleri meslektaşlarının yanında olduklarını göstermek için Besni ilçesine giderek, Besni Güncel Gazetesi'nde basın açıklaması yaptı.

AGAD 2. Başkanı Murat Çeliker, meslektaşlarının sorun ve sıkıntılarında da her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Cemiyetimiz yönetim kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Emin Soydan Doğru kardeşimiz ile Besni Belediyesi arasında yaşanan olaylar bizleri üzmüştür. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda meslektaşımız son yerel seçimlerde bir siyasi partide görev almış, seçim sonrası ise Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ile bu görevinden dolayı karşı karşıya gelmişlerdir. Oysa bizim bildiğimiz seçim biter bitmez seçim sürecinde yaşanan rekabet sona erer. Ama maalesef bu böyle olmamıştır. Başkan İbrahim Öztürk, Besni Belediyesi açık hava reklamcılığı ihalesini alan ve şimdiye kadar dürüst bir şekilde işleten arkadaşımıza karşı, kamu etiği, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerini hiçe sayarak, ihaleyi iptal etmeye çalışmıştır. Bununla yetinmeyip henüz mahkeme kararı net olmadan billboardları kepçelerle yıkmaya kalması Besni Belediyesi'ne yakışmamıştır. Bu olay arkadaşımızı olduğu gibi bizleri de incitmiştir. Kim olursa olsun, insanların ekmeğiyle oynamaya kalkışmak doğru bir hareket değil. Cemiyet olarak, Adıyaman basını olarak sonuna kadar bunun karşısındayız" dedi.

Çeliker; yaşanan bu yanlışlıktan dönülmesini temenni ettiklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agad'dan Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement