Ağalık 155 Bin TL'ye Gitti - Son Dakika
Yerel

Ağalık 155 Bin TL'ye Gitti

Ağalık 155 Bin TL\'ye Gitti

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 11. Geleneksel Piknik Şöleni Kazak Gölü'nde coşkuyla kutlandı.

24.06.2014 11:29  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 11. Geleneksel Piknik Şöleni Kazak Gölü'nde coşkuyla kutlandı. Şölende Ağalık açık arttırması kıyasıya rekabete sahne olurken, Samsunluların 11. Piknik Ağası 155 bin TL ile mevcut Piknik Ağası Yakup Torun oldu.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi ve çevresinde ikamet eden binlerce Samsunlu, Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen geleneksel piknik şöleninde bir araya geldi. Piknik Şöleni'ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de, Karadeniz Bölgesi'ni gezip görme, insanlarıyla tanışıp sohbet etme imkanı bulduğunu belirterek,"Karadeniz insanı neşesiyle, dürüstlüğüyle, samimiyetiyle, cana yakınlığıyla her zaman öne çıkmıştır. Bu kapsamda bugün burada siz değerli Samsunlu hemşehrilerimin arasında bulunmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Ayrıca Piknik Şöleni'nin düzenlenmesinde emeği geçen Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine ve Samsunlu iş adamlarına da teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum" diye konuştu.

AĞALIK, 155 BİN TL'YE YAKUP TORUN'A VERİLDİ

Samsunlular 11. Piknik Şöleni'nde, önceki yıllarda olduğu gibi, piknik ağası seçimi de yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ağalık açık artırmasına yaklaşık 50 ağa adayı katıldı. Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Mevcut Samsunlular Piknik Ağası Yakup Torun ve Samsunlu iş adamı Şenol Batum arasında kıyasıya bir rekabete sahne olan Piknik Ağası seçimlerini en son 155 bin TL veren mevcut piknik ağası Torunoğlu Ahşap Yapı İşletmecisi Yakup Torun kazandı.

Sabah saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden şölende sanatçılar Ayhan Polatkan, Menekşe Gül ve Gökhan Güney seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla Samsunlulara unutamayacakları bir gün yaşattı. Piknik Şöleni'nde Piknik Ağası Yakup Torun'a Ağalık Kupası'nı Dernek Başkanı Mehmet Aktürk verirken, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Hasan Acar ve programa sponsor olan 50'ye yakın firmaya Dernek Başkanı Mehmet Aktürk tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kazak Gölü Piknik Alanı'nda düzenlenen ve binlerce Samsunlu'nun bir araya geldiği 11. Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piknik Şöleni'ne Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, Samsunlu iş adamları, Samsun Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Sezgin, Samsun Bahra İlçesi'ne bağlı Bengü Köyü Muhtarı Hasan Yavuz, STK temsilcileri ve çok sayıda Samsunlu katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağalık 155 Bin TL'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement