Ağaoğlu Çalışanları 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' Alanında Guınness Rekoru Kırdı - Son Dakika
Güncel

Ağaoğlu Çalışanları 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' Alanında Guınness Rekoru Kırdı

Ağaoğlu Çalışanları \'En Çok Kişi ile Baret Giyme\' Alanında Guınness Rekoru Kırdı

Haber-Kamera Enver Alas İstanbul DHA Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları, 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' alanında rekor kırarak, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girme başarısı gösterdi.

20.10.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Enver Alas İstanbul DHA

Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları, 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' alanında rekor kırarak, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girme başarısı gösterdi. Daha önce 1.306 işçinin aynı anda baret giymesiyle Kanadalı bir şirkete ait olan rekor, 2 bin 770 işçinin baret giymesiyle kırılarak, bu alandaki yeni rekorun sahibi Ağaoğlu Şirketler Grubu oldu.

Maslak'taki Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleşen rekor denemesi, Guinness'in Türkiye Temsilcisi ve Hakemi Şeyda Subaşı Gemici ile Guinness şahitleri önünde gerçekleşti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda çalışan onlarca işçi baretleriyle saat 15.00'ten itibaren turnikelerden geçerken, tek tek sayılarak alana alındı.

2 BİN 770 İŞÇİ BARET GİYEREK GUINNESS DÜNYA REKORU'NU KIRDI

Rekor denemesini, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Tek tek sayılarak içeriye alınan baretli işçiler Guinness kuralları gereği başlarında baret ile rekor için 5 dakika bekledi. Daha sonra şahitlerin değerlendirmelerini alan Guinness temsilcisi Şeyda Subaşı Gemici sonucu açıkladı. Buna göre, daha önce 1.306 kişi ile Kanada'da bir firmanın elinde bulunan 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' rekorunun yeni sahibi, 2 bin 770 kişi ile Ağaoğlu Şirketler Grubu oldu.

Rekorun açıklanmasıyla işçiler büyük mutluluk yaşarken, bir çoğu bu anları cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti ve bol bol selfie çekti.

BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİSİNİZ

Çalışanlarına yönelik bir konuşma yapan Ali Ağaoğlu, Eğer bir şeyleri başarıyorsak, bu sizin alınterinizle, emeğinizle oluyor. Benim için çok kıymetlisiniz. Ben de sizden şunu rica ediyorum; sizin birinizin kanı, paradan puldan, maldan mülkten çok önemlidir. Çalışırken, kendi can güvenliğiniz için, hayatınız için, beni seviyorsanız, önce iş güvenliği, can güvenliği... dedi.

Rekorun kırılmasının ardından, Ali Ağaoğlu ve çalışanlar günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağaoğlu Çalışanları 'En Çok Kişi ile Baret Giyme' Alanında Guınness Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement