Agc 'Geleneksel Basın Ödüleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Agc 'Geleneksel Basın Ödüleri' Sahiplerini Buldu

Agc \'Geleneksel Basın Ödüleri\' Sahiplerini Buldu

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen “Geleneksel Basın Ödülleri” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

26.01.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen "Geleneksel Basın Ödülleri" yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Katılımın yoğun olduğu geceye Fox TV Ana Haber Bülteni Spikeri Fatih Portakal onur konuğu olarak katıldı. Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Miletos Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör, TBMM İdare Amiri ve Aydın MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Çetindoğan, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile birlikte çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı Suat Deniz,"31 Mart'ta büyükşehir olacak olan Aydın'da son dönemlerde büyükşehirlerle yarışacak gazeteler hızla çoğalmakta okuma yazma oranın yüksek olduğu ilimizde gazete okuma oranı çok düşük seviyelerde kalması herkesin öz eleştiri yapması gereken bir husustur. Geçmiş dönemlerde cemiyetimizin başlattığı 'Yerel Medyana Sahip Çık' kampanyası bugün gerçek etkisini hissettirmeye başlamıştır. Valimizin Kampanyaya destek amacıyla kahvehanelerde zorunlu yerel gazete bulundurulması çalışması, ardından AYTO Başkanı Hakan Ülken AYTO'nun tırına yerel medyana sahip çık yazısını giydirip ilçe ilçe dolaştırması meslektaşlarımızın takdirini kazanmıştır. Şimdi de şehir içi minibüslerinde ve duraklarda yerel gazetenin okunması için yaptığımız bir proje var. Amacımız yerel medyanın okunurluğunu hızla arttırmaktır" dedi.

AGC Başkanı Deniz'in konuşmasının ardından İncirliova Belediyesi'nin Merhum Belediye Başkanı Yahya Ümit Orbay anısına düzenlediği ortaokul ve liseler arası "Ben Gazeteci Olsaydım" konulu kompozisyon yarışmasına katılarak dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Öğrenciler ödüllerini aldıktan sonra, 2013 Yılı Basın Ödülü almaya hak kazanan basın mensuplarının ödüllerinin teslimine geçildi. Gece ödüllerini alan gazetecilerin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agc 'Geleneksel Basın Ödüleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement