Agd'den Bygem Müdürü Gölbaşı'ya Veda - Son Dakika
Güncel

Agd'den Bygem Müdürü Gölbaşı'ya Veda

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşama Derneği (AGD) tarafından Bursa'ya atanan Basın ve Enfermasyon Bölge Müdürü (BYGEM) Ali Fuat Gölbaşı onuruna veda programı düzenledi.

16.02.2017 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşama Derneği (AGD) tarafından Bursa'ya atanan Basın ve Enfermasyon Bölge Müdürü (BYGEM) Ali Fuat Gölbaşı onuruna veda programı düzenledi.

Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde düzenlenen programa çok sayıda basın mensubu ve daire müdürü katıldı.

AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, Gölbaşı döneminde 5 büyük projeye imza atıldığını söyledi.

"Afyonkarahisar medya camiası çok büyük bir ailedir" diyen Abdioğulları, şöyle konuştu:

"BYGEM Müdürümüz Ali Fuad Gölbaşı sayesinde AGD, 5 önemli projeye imza attı. Projelerimizde müdürlüğümüz ve personelleri sekretaryamız gibi çalıştı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Devlet kanadındaki tüm resmi yazışmalarımızı sanki biz yapıyormuş gibi hazırlayıp önümüze koydular. Eğer AGD çıtayı yükseltip markalaştıysa bunda BYGEM'in katkılarının göz ardı edilmemesini düşünüyorum. Biraz hüzünlüyüm çünkü ekip arkadaşımızı kaybettik."

Bursa BYGEM Bölge Müdürlüğüne atanan Gölbaşı da Afyonakrahisar'dan hem hüzünlü hem de sevinçli ayrıldığını ifade etti.

Buraya geldiğinde gerçekten bir flaş bellekle geldiğini anımsatan Gölbaşı, şöyle devam etti:

"Bütün dosyalarım o flaş bellekteydi. Bir de onun yanında çantam vardı. Biz kurumuzu sadece basın kartı müracaatlarını kabul eden ve bunları değerlendirip sonuçlandıran bir müdürlük olsun istemedik. Proje bazlı bir gelenek yürütmek istedik. AGD gibi bir paydaşım olmasaydı bende hayata geçen projeleri sunamazdım. Çünkü bu işler paydaşla oluyor. Mekan ve katılımcıyı AGD sağlamıştı. Ortak güzel projelere hep beraber imza attık."

Öte yandan Afyonkarahisar Basın İlan Kurumu (BİK) İl Müdürü Selami Çalışkan da Gölbaşı ile ilk tanıştıkları günde çektirdikleri fotoğrafı kendisine hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Agd'den Bygem Müdürü Gölbaşı'ya Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement