AGD İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

AGD İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

AGD İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi her yıl Eylül ayında yaptığı yıllık ''Planlama ve İstişare Toplantısını'' bu yılda dernek binasında gerçekleştirdi.

15.09.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dernek başkanı Lokman Özkan'nın Başkanlığında konusunda uzman geniş bir istişare kurulu ile toplanan heyet bu yıl yapacakları programları, etkinlikleri ve İslam ümmetinin sorunlarını masaya yatırdı.

Toplantıda konuşan Lokman Özkan "Milli Görüş bu milletin vicdanıdır ruh köküdür. Milli Görüş ümmetin sorunları ile kırk yıldır çaba gösterdiği aynı zamanda her zaman mazlumların sesidir" dedi.

Özkan, Bu sene her zamankinden daha fazla çalışmak gerektiğini vurgularken, İslam ümmetinin zor günler ile imtihan olduğunu ve ümmetin kurtuluşun bütün Müslümanların İslam Birliğine sarılması ile mümkün olacağını dile getirdi.

Toplantıya katılan Teşkilat Komisyonu, Eğitim komisyonu, Mali Hizmet Komisyonu, İnsan Kaynakları Komisyonu, Müessler Komisyonu ,Hakla İlişkiler komisyonu, Üniversite Komisyonu ve Orta Öğretim Komisyonunun çalışmaları Hakkında bilgi alan Lokman Özkan, bu senenin çalışma takvimini belirlediklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AGD İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement