Agdaş'tan Şehit ve Gazi Çocuklarına Bisiklet - Son Dakika
Güncel

Agdaş'tan Şehit ve Gazi Çocuklarına Bisiklet

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) tarafından BİS FEST'te 10 şehit ve gazi çocuğuna bisiklet dağıtıldı.

30.08.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) tarafından BİS FEST'te 10 şehit ve gazi çocuğuna bisiklet dağıtıldı.

Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalık, bisikletlerle BİS FEST'in yapılacağı AGDAŞ Genel Müdürlük binasına geldi.

Buradaki programda Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir 10 şehit ve gazi çocuğuna bisiklet dağıttı. Ayrıca çekilen kura sonucu 10 bisiklet, 200 bisiklet kaskı ve festivale katılanlara reflektör yeleği verildi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, burada yaptığı açıklamada, katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Askeri, spor, teknolojik ve ekonomik alanda zaferlerin gelmesi dileğinde bulunan Vali Coş, "Bunun için Sakarya olarak altyapımızı geliştiriyoruz. Bu hareket, bisiklet sporu alanında Sakarya'nın yeniden dirilişine önemi katkılar sağlayan güzel bir organizasyon. Bu organizasyonda pay sahibi olduğunuz için özellikle genç sporcularımızı ve bu organizasyonu gerçekleştiren AGDAŞ'ı kutluyorum. Ayrıca etkinliğin örnek olmasını diliyorum." diye konuştu.

Vali Coş, Sakarya'nın her alanda gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Özellikle bisiklet sporunun Sağlık Bakanlığınca desteklendiğine dikkati çeken Coş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz de ilimizde binden fazla bisiklet dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bizim de devlet olarak destek verdiğimiz bir spor dalı. AGDAŞ'ın bu organizasyonu bu alanda yaptığımız çalışmaların son halkası oluyor. Ben tekrar hem bu organizasyon nedeniyle hem de bu organizasyona katılarak, yarışarak destek veren bütün bisiklet sporu sevenlerine teşekkür ediyorum. İnşallah böyle güzel organizasyonların çoğalmasını diliyorum."

Çocuklar, program kapsamında festival alanında kurulan platformda halat çekme, halka atma oyunu oynadı, verilen ikramları tattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Agdaş'tan Şehit ve Gazi Çocuklarına Bisiklet - Son Dakika


Advertisement