Agiad'dan ATO ve Vergi Dairesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Agiad'dan ATO ve Vergi Dairesi'ne Ziyaret

Agiad\'dan ATO ve Vergi Dairesi\'ne Ziyaret

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) yönetim kurulu, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe ve Vergi Dairesi Başkan Vekili Recep Yavuz’u ziyaret etti.

31.07.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) yönetim kurulu, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe ve Vergi Dairesi Başkan Vekili Recep Yavuz'u ziyaret etti.

AGİAD'ın bir süre önce göreve gelen Sefa Noyaner başkanlığındaki yönetim kurulu, çalışmalarına hızlı başladı. Yeni yönetim tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerdeki sohbetin konusunu ise 'Adana'nın ekonomik gündemi' oluşturdu.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe'yi ziyaretleri sırasında, Adana'da geçtiğimiz yıllarda görülmeyen işbirliği ve 'Adana için ortak hareket etme' çabasını, artık memnuniyetle izlediklerini belirterek; "Bunda ATO Başkanı ve yönetiminin önemli katkısı var"dedi.

AGİAD'ın yıllardır siyasi söylemlerden uzak, tamamen Adana'nın yararı için projeler üretip çalışan bir kurum olduğunu belirten Sefa Noyaner; "Bizim siyasi kimliğimiz yok. AGİAD hiçbir partinin arka bahçesi değildir. AGİAD yıllardır sürdürülen çalışmalar neticesinde bugün Adana'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi haline geldi. Bizim ortak paydamız Adana. Bu nedenle üye sayımız giderek artıyor. İş adamlarımız derneğimize büyük ilgi gösteriyor. Derneğimizin en önemli projesi olan 'Marinaport' üzerinde Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması devam ediyor.Bundan sonra da AGİAD'ı hep Adana'nın yararına projeler ve çalışmalar içinde göreceksiniz" dedi.

MARİNAPORT ADANA'YA DEĞER KATACAK

ATO Başkanı Atilla Menevşe de AGİAD'ın çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek; "Gerçekten de Marinaport Projesi Adana için çok önemli olacağına inandığımız bir proje. Adana'ya büyük ekonomik değer ve güzellik katacağına inanıyorum" dedi.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner ile birlikte başkan yardımcısı Ali Can Boğa, genel Sekreter Cenk Yakın, sayman Ziya Alim Koçer, yönetim kurulu üyeleri Erkan Oskay ve Osman Ülke'nin de katıldığı ziyarette, Adana'daki ekonomik yaşamın daha da iyileşmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

KAYIT DIŞI MÜCADELEYE DESTEK

Adana Genç İş adamları Derneği (AGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Adana Vergi İdaresi Başkan Vekili Recep Yavuz'a da bir ziyaret gerçekleştirdi. AGİAD üyeleri Recep Yavuz'dan, kayıt dışı ekonomiye karşı daha etkin mücadele edilmesi talebinde bulunarak; "Bu konuda idarenin yaptığı ve yapacağı çalışmaları destekliyoruz" dediler.

AGİAD üyeleri, son günlerin güncel konu olan ve "Torba Yasa " ile yürürlüğe girmesi beklenilen vergi affının getirdiği yenilikler konusunda Adana Vergi Dairesi Başkanı Recep Yavuz'dan dernek üyesi iş adamlarına yönelik bir brifing vermesi teklifinde bulundu. Teklif, Yavuz tarafından da olumlu karşılandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agiad'dan ATO ve Vergi Dairesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement