Ağrı Askf'den İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ağrı Askf'den İftar Yemeği

Ağrı Askf\'den İftar Yemeği

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında spor camiası ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

21.06.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında spor camiası ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında ilde faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkanları, antrenörleri ve sporcularıyla bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Vefa Çelik, kurum amirleri, STK temsilcileri, spor kulübü başkanları, antrenörleri ve sporcular katıldı. İftar yemeğinde konuşan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, "2006 yılında ilk kurulduğumuzda bünyemizde 15 spor kulübü vardı. Bu gün ise bu sayı 36'a çıktı. Bu 10 yıllık süreçte ilimizde lisanlı sporcu sayımız arttı. Spora başlama yaşını 22'lerden, 13'e indirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ASKF olarak 10'uncu yılımıza kadar çok acılar ve mutluluklar yaşadık. 10'uncu yılımıza kurulumuzdaki arkadaşlarla birlikte geldim. Onlarda buradalar onlara da çok teşekkür ediyorum. Kulüp başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Kendi çocuklarına ayırmadıkları zamanı başka çocuklar spor yapsın diye ayırdılar. Bu günlere kolay gelmedik. Bu 10 yıllık süreçte kendimize ait bir amatör evimizin inşasını yapmanın mutluluğunu yaşadık. Lisanslı sporcu sayımız arttı, sporda ödül geceleri düzenledik. 7-8 kategoride spor organizasyonları yaptık. 10'uncu yılımıza tek başımıza gelmedik. 10 yıl boyunca Valiliğimizle, Sivil Toplum örgütlerimizde ve siyasilerimiz hep ortaklaşa çalıştık. Bizim belki de en çok konuşulmamızın tek nedeni buydu" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Askf'den İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement