Ağrı: Bakan Güler Ağrı'da - Son Dakika
Güncel

Ağrı: Bakan Güler Ağrı'da

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ağrı Milletvekili Halil Özyolucu'nun Davetlisi Olarak Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde, Masrafları Milletvekili Halil Özyolcu Tarafından Karşılanan 500 Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocuğun Toplu Sünnet Törenine Katıldı. Kirvelik de Yapan Bakan Güler, Sanatcı Nurettin Rençber ile Servet Kocakaya'nın Konserini de Bir Süre İzledi.

14.09.2006 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ağrı Milletvekili Halil Özyolucu'nun davetlisi olarak Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde, masrafları Milletvekili Halil Özyolcu tarafından karşılanan 500 kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuğun toplu sünnet törenine katıldı. Kirvelik de yapan Bakan Güler, Sanatcı Nurettin Rençber ile Servet Kocakaya'nın konserini de bir süre izledi.

Dün geceyi geçirdiği Ağrı'dan öğlen saatlerinde karayoluyla Patnos İlçesi'ne gelen Bakan Güler ve beraberindekiler, Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde folklor gösterileriyle karşılandı. Bakan Güler, burada sünnet olacak çocukların ailelerine hitaben kısa bir konuşma yaptıktan sonra, kapalı ortamda yapılan sünnet merasimine katıldı. Güler, kirvelik yaptığı çocuklara Cumhuriyet altını taktı. Bu arada, Patnos Devlet Hastanesi'nde görevli Ferha Yurttaş isimli doktora da Cumhuriyet altını hediye eden Güler, ardından konser yapılacak alana intikal etti. Burada konser öncesi yapılan törende konuşan Bakan Güler, Ağrı ve Patnos'ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. AK Parti iktidarının icraatlarını anlatan Güler, sünnet olacak çocuklara da şifa dileklerini iletti. Bakanın konuşmasının ardından, Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar tarafından Güler'e şükran plaketiyle bir adet seccade hediye edildi.

Daha sonra Karatoktu Köyü'nde onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Güler, Patnos İlçe Kaymakamlığı'na geçerek burada Kaymakam Nevzat Şengök ile Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın'dan ilçenin genel sorunları hakkında bilgi aldı. Aralarında küskünlük olan Milletvekili Halil Özyolcu ile Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın'ı barıştıran Bakan Güler'in, incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Van'ın Çaldıran İlçesi'ndeki doğalgaz boru hattı çalışmaları havadan izledikten sonra Ardahan'a geçti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı: Bakan Güler Ağrı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement