Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına At Yarışları - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına At Yarışları

Ağrı Valisi Musa Işın, Türkiye'nin birtakım güçler tarafından karıştırılmak istendiğine dikkat çekerek, "Kötülük üzerine bir iş icra edenler, hainlikte bulunanlar Allah'a isyan edenlerdir.

28.08.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Musa Işın, Türkiye'nin birtakım güçler tarafından karıştırılmak istendiğine dikkat çekerek, "Kötülük üzerine bir iş icra edenler, hainlikte bulunanlar Allah'a isyan edenlerdir. Biz Allah'a isyan edenlerin yanında değil karşısındayız. Biz vatanımıza ihanet edenlerin yanında değil karşısındayız. Biz huzurumuzu bozanların yanında olmadığımız gibi onların karşısındayız ve karşılarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Vali Işın, Ağrı Valiliği ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce "15 Temmuz şehitleri" anısına düzenlenen at yarışı müsabakalarına katıldı.

Işın, burada yaptığı konuşmada, her gün terör olaylarının yaşandığını, polis, asker ve vatandaşların şehit edildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

" Cizre'de, ondan önce Antep'te, Diyarbakır'da, Elazığ'da, Mardin'de 70'in üzerinde şehit verdik. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 15 Temmuz'da 240 civarı şehidimiz oldu. Ülkemiz büyük bir badireden döndü. Rabbimize şükürler olsun, hep beraber kötünün karşısında olacağız, iyinin yanında olacağız. Allah bizi iyilik üzerine yaratmıştır, kötülük üzerine yaratmamıştır. Kötülük üzerine bir iş icra edenler, hainlikte bulunanlar Allah'a isyan edenlerdir. Biz Allah'a isyan edenlerin yanında değil karşısındayız. Biz vatanımıza ihanet edenlerin yanında değil karşısındayız. Biz huzurumuzu bozanların yanında olmadığımız gibi onların karşısındayız ve karşılarında olmaya devam edeceğiz."

Terör olaylarına rağmen devlet olarak her alandaki hizmetleri ve yatırımları devam ettireceklerini dile getiren Işın, amaçlarının hayatı devam ettirmek, olaylardan etkilenmeden yapılması gereken tüm hizmetleri gerçekleştirmek olduğunu vurguladı. Işın, şu değerlendirmede bulundu:

"İnşallah ilimizdeki huzur, sükunet devam edecek ve biz de ilimizde her türlü faaliyetlerimizi icra edeceğiz. Size layık olmaya çalışacağız. Biz istiyoruz ki Ağrı'da alınmamış hizmetlerin hepsi gelsin. Allah'a şükür devletimiz zengindir ve güçlüdür. Biz de her türlü hizmeti getirmeye çalışıyoruz. Hiçbir duraksama olmadan hizmetlere devam edeceğiz. Sadece at yarışlarında değil, spor alanındaki diğer faaliyetlerimizde devam ediyor. Biz gerek ilimizde gerekse de ilçelerimizde sportif faaliyetlere önem veriyoruz ve bu manada tesisler yapıyoruz."

TRT Partk'ta düzenlenen yarışları Vali Yardımcısı Ejder Demir, Hamur Kaymakamı Cüneyt Manisa, İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ile birlikte ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına At Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement