Ağrı'da 3 Vali Yardımcısı, 5 Kaymakam'ın Tayini Çıktı - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da 3 Vali Yardımcısı, 5 Kaymakam'ın Tayini Çıktı

İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin çıkması ile Ağrı’da 3 vali yardımcısı, 5 ilçenin ise kaymakamı değişti.

29.06.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin çıkması ile Ağrı'da 3 vali yardımcısı, 5 ilçenin ise kaymakamı değişti.

İçişleri Bakanlığının 28.06.2015 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Ağrı'da 3 Vali Yardımcısı, 5 ilçenin Kaymakamı değişti. Yeni kararname ile Ağrı Vali yardımcılıklarına Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Ovacık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak ve Hizan Kaymakamı Sedat İnci atandı.

Ağrı Vali Yardımcısı Erkan Kalender Bartın Vali Yardımcılığına, Rıza Gençoğlu Kütahya Vali Yardımcılığına, Rasim Belge ise Keşap Kaymakamlığına atandı. Diyadin Kaymakamlığına Pülümür Kaymakamı Mekan Çeviren, Eleşkirt Kaymakamlığına Mutki Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Hamur Kaymakamlığına Mihalıççık Kaymakamı Cüneyt Manisa, Patnos Kaymakamlığına Karaburun Kaymakamı Engin Yalçın, Doğubayazıt Kaymakamlığına ise Kilis Vali Yardımcısı Ulaş Akhan atandı.

Eleşkirt kaymakamı Murat Zadeleroğlu Gölbaşı Kaymakamlığına, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan Acıpayam Kaymakamlığına, Hamur Kaymakamı Oktay Ateş Kurtalan Kaymakamlığına, Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Emet Kaymakamlığına, Diyadin Kaymakamı Hasan ise Tunceli Vali Yardımcılığına atandı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 3 Vali Yardımcısı, 5 Kaymakam'ın Tayini Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kral sony: diyadin halkı pülümür den gelen kaymakam tam bir alevi ve kürt düşmanı. 2 yıl pülümürlüler cok cekti. allah kolaylık versin size 0 0 Yanıtla

Advertisement