Ağrı'da Ahmet Özbalık Anısına Halter Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Ahmet Özbalık Anısına Halter Turnuvası Yapıldı

Ağrı\'da Ahmet Özbalık Anısına Halter Turnuvası Yapıldı

Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halter İl Temsilciği tarafından organize edilen "Ahmet Özbalık Anısına Halter Turnuvası" düzenlendi.

20.12.2014 16:41  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Nisan Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya, Van ve Erzurum illerinden gelen sporcular ile birlikte toplamda 30 sporcu katılım sağladı. Turnuvayı; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Metin Alıcıaslan, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve ASKF yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Özbalık'ın kardeşleri ve annesi Fezile Özbalık, antrenörler, sporcular izledi. Müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunan Halter İl Temsilcisi Muhlis Akbaş;"Bu anlamlı turnuvada bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ahmet Özbalık Anısına düzenlediğimiz halter turnuvasın da ki amacımız; Acıları tazelemek değil, Ahmet kardeşimizin ismini yaşatmak ve Ahmet kardeşimizin yaşantısını diğer sporculara ve gençlere örnek olmasını sağlamaktır. Özbalık Ailesi ile turnuva öncesinde görüştük, onlarda böyle bir turnuva için mutlu olacaklarını belirttiler. Van ve Erzurum il müdürlüklerimize de ilimizde ki bu anlamlı turnuvaya ekip gönderdikleri için teşekkür ederiz. İl Müdür vekilimiz Sayın Cemil Budak'a ve il müdürlüğümüz personeline de göstermiş oldukları özveri çalışmalarında dolayı teşekkür ederim.

Müsabaka öncesinde Ahmet Özbalık için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile turnuva başladı. 30 Sporcu, arkadaşları Ahmet Özbalık için halter sahasında ter döktüler. Müsabakalar yapılırken Anne Fezile Özbalık, gözyaşlarına hakim olamayarak müsabaka boyunca hep göz yaşı döktü. Müsabaka sonrasında dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını protokol üyeleri takdim etti. Müsabaka da takım halinde şampiyon olan Ağrı takımı adına birincilik kürsüne çıkan Ahmet Özbalık'ın annesi Fezile Özbalık, İl Müdür vekili Cemil Budak tarafından birincilik kupasını ve onur plaketini aldı. Burada açıklamalarda bulunan İl Müdür vekili Cemil Budak; "Merhum sporcumuz Ahmet Özbalık'ın vefatı bizleri çok üzmüştür. Hem başarılı hem de efendi olan sporcumuz için yaptığımı bu anlamlı turnuvada, Van ve Erzurum illerinden gelen sporcu ve antrenörlerimize çok teşekkür ederiz. Bu turnuvayı her yıl yapmayı düşünüyoruz. Anne Fezile Özbalık'a metanetli olmalarını söyleyen Budak, Özbalık ailesine böyle bir sporcu yetiştirdikleri için teşekkür etti."Anne Fezile Özbalık ise yaptığı konuşmada;"Oğlu Ahmet için böyle bir turnuva düzenledikleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Halter İl Temsiliğine teşekkür etti. Benim oğlum çok iyiydi. Hocaları ve arkadaşları Ahmet'ten çok memnundu. İnşallah Allah'ta oğlumdan memnun kalır. Bugün oğlum halter kaldırmadı ama arkadaşları oğlum içinde halter kaldırdı, tüm herkese çok teşekkür ediyorum dedi."

Ödül töreninde İl Müdür vekili Cemil Budak, Van ve Erzurum'dan gelen antrenörlere teşekkür plaketi takdim ederken, Vücut Geliştirme ve Fitness İl Temsilcisi ve Kurum Antrenörü Çetin Demir ise Anne Fezile Özbalık'a ve antrenörlere çiçek takdim etti.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Ahmet Özbalık Anısına Halter Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement