PKK Yandaşları Ağrı'da AK Parti Seçim Otobüsüne Saldırdı - Son Dakika
Yerel

PKK Yandaşları Ağrı'da AK Parti Seçim Otobüsüne Saldırdı

PKK Yandaşları Ağrı\'da AK Parti Seçim Otobüsüne Saldırdı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, AK Parti seçim otobüsüne PKK yandaşları tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Gençlik Kolları Başkanı Adem Toprak yaralandı.

30.09.2015 17:45  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, seçim çalışmaları sırasında AK Parti otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıda araçta bulunan AK Parti Patnos İlçe Başkanı Adem Toprak hafif yaralandı.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI YARALANDI

Alınan bilgiye göre, ilçede seçim çalışmaları sırasında AK Parti otobüsünün önü, Yeni Mahalle'de bir kamyonet tarafından kesilerek durduruldu. Bu sırada çevrede toplanan bir grup, seçim otobüsüne taş attı. Saldırıda aracın camları kırıldı, AK Parti Patnos İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Toprak hafif yaralandı.

KAMYONETİN ÖNÜ KESİLDİ

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Alim Aktaş, saldırıya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları için Patnos'a gelecek adayları karşılamak üzere ilçeye gittiklerini belirtti. İlçeye girişte hiçbir sıkıntı olmadığını, ana cadde üzerinden Yeni Mahalle'deki irtibat bürolarına giderken bir kamyonetin otobüsün önünü kestiğini, bu sırada yaklaşık 100 kişilik grubun etraflarını sardığını belirten Aktaş, şunları söyledi:

PKK YANLISI SLOGAN ATILDI

"Araba önümüzü kesince birden etrafımızda dolaşmaya, saldırmaya, taş atmaya başladılar. Aracın içerisinde 4 kişiydik. Ön tarafa doğru ilerledik arkadan taşlar bize değmesin diye. Allah'tan araçta fazla kimse yoktu. Patnos İlçe Gençlik Kolları Başkanımız yanımdaydı, saldırı nedeniyle küçük parmağı çıktı. Saldıranlar o sırada Selahattin Demirtaş posterleri açarak yuhaladı ve PKK yanlısı slogan attı."

"SIKINTI VARSA BEN HALLEDECEĞİM"

Aktaş, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Doğu ve Güneydoğu'da seçim demokratik bir ortamda gerçekleşiyor, bir sıkıntı varsa ben halledeceğim" sözlerini hatırlatarak, "Haydi buyursun gelsin halletsin" dedi.

"BİZ YİNE BİLDİĞİMİZİ YAPACAĞIZ"

Saldırının kendilerini yıldıramayacağını dile getiren Aktaş, "Bu saldırılar onları halkın gözünde bitiriyor ve ne kadar çirkef insanlar olduklarını gösteriyor. Biz yine bildiğimizi yapacağız. Ustamızın, hocamızın arkasından devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PKK Yandaşları Ağrı'da AK Parti Seçim Otobüsüne Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Mardinli: Siz bide mardine gelin varya neyse gelince görüsünüz 16 45 Yanıtla
  • şerzan: ellerine sağlık valla trollerin doğuda ne işleri var 7 29 Yanıtla Yakışıklımühendis: Kesinlikle oylar ak partiye 10 12
  • Mert : bunlar akpnin iyi günleriymiş gibi geliyor bana 20 9 Yanıtla
  • senem: Agaha gülmekten öldüm, guzelim Hdp ye heryerde saldırı oldu,senin kadar madur edebiyati yapmadi kimse,arti sadece arka camlar kirilmis,coluk cocuk 2 tas atmistir bakmayin bunun 100 kisi demesine ahah :)) 16 10 Yanıtla
  • KOYUN OLMA ADAM OL: ORADAKİ HALKIN İNSANLARINI KATLEDİN SONRA KATLETTİKLERİNİZİN MEZARLARINIDA YAKIP YIKIN DEĞERLERİNE SAYGISIZLIK GÖSTERİN SONRA BU PİSLİKLERİNİZİN BİR GÜN BÖYLE ÖNÜNÜZÜ KESİP CEZANIZI KESİNCE DE KONUŞUN..MEDYA KÜRTLERE YAPILAN ZULMÜ GÖSTERSEYDİ BİLECEKTİ HALK GERÇEKLERİDE BİRAZDA HALK RAHAT TAKILIYOR.ARAŞTIRSALAR SIKINTI YOKTA SÜRÜNÜN BAŞI NE DİYORSA ARKASINDANDA KAFALARINI KALDIRMADAN İLERLEYEN BU TOPLUM GERÇEKLERİ ARAŞTIRARAK YAŞAYARAK ÖĞRENECEK... 22 3 Yanıtla
  • gerçekçi: Mağdur edebiyatı yani 12 10 Yanıtla
  • ali veli: Hic yakilan HDP binanlarini hatirliyormusun Osmanciklar simdi ne oldu 10 9 Yanıtla
  • Tuğrul: Sırrı yaptırmıştır ağrıyı sırrı karıştırıyor kendisi akpkklıdır 3 14 Yanıtla
  • BBP: NEDEN KORKUYORSUN HDP 6 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement