Ağrı'da Barış Töreni - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Barış Töreni

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, geçtiğimiz günlerde aralarında kavga yaşanan Köseler ile Dursun ailelerini barıştırdı.

23.06.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, geçtiğimiz günlerde aralarında kavga yaşanan Köseler ile Dursun ailelerini barıştırdı.

Köseler ile Dursun aileleri arasında yaşanan ve iki kişinin yararlandığı kavganın daha fazla büyümemesi için Eleşkirt'e bağlı Değirmenoluğu köyünde düzenlenen törenle aileler barıştırıldı.

Törene, HDP Ağrı İl Başkanı Sabri Tayfun, DBP Ağrı İl Başkanı Necmettin Efe, Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Polat ve Halef Keklik ile vatandaşlar katıldı.

Sakık, yaptığı konuşmada, kavgaları büyütmenin kimseye fayda sağlamayacağını söyledi.

Sakık, şöyle konuştu:

"Kürtler'in anlamlı mücadeleleri sonucunda yaratmış olduğu değerler, böylesi kavgalara alet edilmemeli. Çok büyük emek vererek bugünlere geldik. Bu emeklerle büyük değerler yaratıldı. Bu değerleri bu kavgalara alet etmeyin. Biz iki insanın bile kavga etmesini istemeyiz. Bu tarz kavgalara siyaseten de bakmayız. Vicdanımızın sesini dinleriz. Farklı partilerden ve ya farklı düşüncelerden olabilirsiniz. Ama hepimiz insanız ve olaya bu çerçeveden bakmalıyız. Bu barışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Barış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement