Ağrı'da Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde akademisyenlere, yayın teşvik ödülleri verildi.

17.01.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde akademisyenlere, yayın teşvik ödülleri verildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Nezehat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleştirilen  'Vakıf Geleneğimiz ve İbrahim Çeçen Vakfının Gurur Dolu On Yılı' adlı konferansta yaptığı konuşmada, üniversitelerin öğretim elemanlarıyla var olduğunu ifade etti.

Binalar kurumlar kurulabileceğini ancak onların içerisinde eğitim, araştırma ve çalışma yoksa fazla bir şey üretilemeyeceğini belirten Aslan, "Baktığımızda öğretim elemanı ve öğretim üyesi başına düşen yayın sayımızla 50 yıllık 60 yıllık birçok üniversiteden çok daha önde durumdayız" dedi.

Aslan, şöyle devam etti:

"İltifat marifete tabidir. Üniversiteler yapmış olduğu akademik çalışmalarla toplumun kalkınmasına ülkenin ilerlenmesine katkı sunarlar. Bundan sonraki yıllarda da vakıf ve üniversite yönetimi olarak bizler, hocalarımızdan TÜBİTAK veya BAP'a proje yapmalarını bekliyoruz. Yapılan her projeyle vakıf olarak katkı sağlayacağız. Akademisyenlerimizin hızlı temposunun daha da artacağına yürekten inanıyorum. İbrahim Çeçen Vakfı da her zaman yanımızda olduğunu gösterdi. Saygıdeğer iş adamı, eğitim gönüllüsü İbrahim Çeçen beye ve ailesine teşekkür ediyorum."

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup Karataş'ın 'Türk İslam Medeniyetinde Vakıf Kurumu' konulu sunumunun ardından İbrahim Çeçen Vakfı tarafından başarılı akademisyenlere yayın teşvik ödüllerinin verildi.

Program, plaket töreniyle sona erdi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement