Ağrı'da İki Tır Alev Aldı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da İki Tır Alev Aldı: 4 Yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, İran sınırından geçebilmek için mühür yaptırılan iki tırın yakıt depolarının alev alması sonucu 4 kişi yaralandı.

08.12.2014 15:03  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğubayazıt ilçesinde, İran sınırından geçmek için mühür yaptırılan iki tırın yakıt depolarının alev alması sonucu 4 kişi yaralandı.

Doğubayazıt Sanayi Sitesi'nde yakıt depolarının mühürleme çalışması için İran plakalı iki tıra kaynak yapıldı.

Gaz sıkışmasından dolayı tırların yakıt depolarının alev alması sonucu sanayi sitesinde kaynakçılık yapan Ali Taysun ile oğlu Habip Taysun, Selahattin İsenç ile kardeşi Muhlis İsenç yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan Selahattin İsenç ise müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Muhlis İsenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaynak yaparken tırların deposunun birden alev aldığını söyledi.

Kendisinin ve ağabeyinin vücutlarının çeşitli yerlerinden yandığını ifade eden İsenç, "Tıra perçin uygulaması yapmak istedik İran'ın kabul etmediği söylendi. Biz de mecbur kaynak yapmak zorunda kaldık. Bu riski en aza indirmek için kaynak yerine perçin ile mühür yerlerini yaparsak bizim için daha iyi olacak" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da İki Tır Alev Aldı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement