Ağrı'da Kaçak Yapıyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Kaçak Yapıyla Mücadele

Ağrı Belediyesi, kentte kaçak yapılarla mücadele kapsamında toplantı düzenledi.

20.09.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Belediyesi, kentte kaçak yapılarla mücadele kapsamında toplantı düzenledi.

Belediye toplantı salonunda konuşan Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık, herkesin kaçak inşaatların üzerine düşmesi gerektiğini belirtti. Sakık, şunları kaydetti:

"Biz bu kentte yaşayan herkes ile ortaklaşmak istiyoruz. Ortaklaşarak kentin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Biz bu kenti düzelteceğiz. Geçen hafta gittik bakanlar ile görüştük. Tüm sorunlarımızı onlara illettik. Biz sadece ideolojik bir pencereden bu şehre bakmıyoruz. Bu şehrin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Sizde herkes gibi bu şehrin daha güzel olabilmesi için sizde elinizden geleni yapmalısınız. Hepimiz ortak hareket etsek bu kente güzel şeyler yapacağız çünkü haklıyız. Haklı bir davanın önünde hiçbir şey duramaz."

Bu kentin hakkını ve hukukunu kimseye yedirmeyeceğini söyleyen Sakık, "Bu kente gelmişsek bu kentin hakkını ve hukukunu birkaç zalime de yedirmeyeceğiz. Burada görev yapanlar da bu şehre vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes de böyle davranmalıdır. Biz ancak böyle güzel bir Ağrı oluşturmalıyız. Ağrının sorunlarını ancak böylece çözebiliriz. Onun için inşaat sektöründe çalışanların da bunu dikkatte almaları gerekir. Kaçak inşaat, ruhsatsız hiçbir yer kabul etmeyeceğiz" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Kaçak Yapıyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement