Ağrı'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

Dedeli Belde Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

02.05.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dedeli Belde Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye bahçesinde düzenlenen programa, Vali Musa Işın, Patnos Kaymakamı Mahmuthan Aslan, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Işın, burada yaptığı açıklamada, bu bölgenin insanı olduğunu anımsatarak, Ağrı'da görev yapıyor olmaktan da büyük bir şeref duyduğunu söyledi.

Ağrı'ya geldiğim günden beri Hz. Muhammed'e duyulan sevgi ve saygının yoğunluğunu gördüğünü dile getiren Işın, şöyle konuştu:

"Kürtçe mevlitte 'Şükürler olsun ki bizleri O'na ümmet kıldın' diyor. Evet şükürler olsun biz öyle bir Peygambere ümmet olduk, onun yolundan gidiyoruz. Peygamber Efendimiz bizim önderimizdir. Rehberlerimiz Peygamber Efendimizin takipçisi olan ulemadır. Yani Ahmed-i Hani, Fekiye Teyran, Hüseyni Ertuşi ve Molla Ahmed-i Ceziri'dir. Daha bir sürü ismi sayabiliriz. Özellikle bu bölgeden çıkmış ulemayı zikredebiliriz. Birlik içerisinde hareket edildiğinde, güzel işlerin ortaya çıkar. El ele verirsek yapılan hiçbir iş yarıda kalmaz. Birlikte, birbirimizi severek yapabileceğimiz çok iş var. Eğer biz huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek, üstesinden gelemeyeceğimiz, aşamayacağımız ve çözemediğimiz hiçbir mesele yoktur. Devletimiz zengin ve güçlüdür. Çözümü mümkün olan her şey memleketimizde çözüme kavuşur. Yeter ki sağlımız, huzurumuz yerinde olsun. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın."

Program sonrasında Dedeli Belde Belediyesini ziyaret eden Işın, Başkan Veysi Durak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Patnos ilçesine geçti ve Patnos Belediye Başkanı Akbay'ı makamında ziyaret etti.

Işın, esnafı ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement