Ağrı'da Minikler İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Minikler İçin Ders Zili Çaldı

Ağrı\'da Minikler İçin Ders Zili Çaldı

Ağrı'da yeni eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri ders başı yaptılar.

09.09.2014 09:16  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, 2014-2015 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri, uyum süreci kapsamında bugün okula başladı. Uyum süreci kapsamında Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Bayıraltı köyünde bulunan okulda bir program düzenlendi. Programa, Vali Mehmet Tekinarslan, Vali Yardımcısı Taner Tengir, Hamur Kaymakamı ve Taşlıçay Kaymakam Vekili Oktaş Ateş, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Tekinarslan, sırada olan minik öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Tekinarslan, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Vali Tekinarslan, okul yetkililerden bilgi aldı. Köy sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, köy sakinlerin istek ve sorunlarını dinledi. Buradan Geçitveren köyüne geçen Vali Tekinarslan, köy sakinleriyle sohbet ederek, ikram edilen çayı içti.

Daha sonra Geçitveren İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Tekinarslan, öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenlere tavsiyelerden bulunan Vali Tekinarslan daha sonra köyden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Minikler İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement