Ağrı'da Olayların Ardından - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Olayların Ardından

Ağrı\'da Olayların Ardından

AĞRI (İHA) – AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Taşlıçay ilçesini ziyaret ederek, "Çıkan olaylarda zarar verilen esnafın zararı karşılanacak" dedi.

12.10.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Taşlıçay ilçesini ziyaret ederek, "Çıkan olaylarda zarar verilen esnafın zararı karşılanacak" dedi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, olaylar sonrasında durumu yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere gittiği Taşlıçay Belediyesi'nde sağduyu çağrısı yaptı. AK Parti il yönetimi ile birlikte ilçeye giden Çelebi, burada Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir ve AK Parti ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Taşlıçay Belediyesi ve AK Parti ilçe binasını gezen Çelebi, gösteriler sonucu zarar gören esnafla da bir araya geldi. Esnafa zararların karşılanacağını söyleyen Çelebi, "İlimizde meydana gelen olaylarda en çok zararı esnafımız ve kamu kurumlarımız gördü. Bilindiği gibi esnaflarımız ekonomiye can veren teşkilatlardır. Bu teşkilata karşı yapılan saldırılar, kentin tamamını etkilemektedir. Kiracı olan, çeki senedi olan esnafın kepenk kapatmak zorunda bırakılması, telafisi olmayan zararlara yol açmaktadır" dedi.

Ağrı Valiliği bünyesinde 2 komisyon kurulduğunu ifade eden Çelebi, "Bu komisyonlar Patnos ve Taşlıçay ilçelerimizde incelemelerde bulunarak tespitlerini yapacaklardır. Diğer ilçelerde de aynı şekilde tespit ve incelemeler, kaymakamlıklar vasıtasıyla yapılacaktır. Hükümetimiz, yaşanan bu olaylardan dolayı meydana gelen zarar ve ziyanların telafisi için elinden geleni yapacaktır. AK Parti ile birlikte 77 milyon vatandaşın bir arada kardeşçe yaşaması için 12 yıldır demokrasi adına, özgürlükler adına her türlü adımı attık. Elbette bu adımlar içerisinde bazı eksikler olabilir. Ama bu eksiklikler diyalog ve sağduyu ile çözülebilecek eksikliklerdir. Herkesi ülkemizin refahı ve ilimizin huzuru için sağduyulu olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Olayların Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement