Ağrı'da Facia: Aynı Aileden 8 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Facia: Aynı Aileden 8 Kişi Öldü

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde oturdukları evde aynı aileden 8 kişinin cansız bedeni bulundu. Faciada 2 ihtimal üzerinde duruluyor.

11.04.2015 14:36  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesine bağlı Alıntepe Köyü'nde oturan Antika ve Abdulkadir Zeyat çifti ile 6 çocuğu, evde ölü bulundu. Zeyaf Ailesinin 8 ferdinin, gıda zehirlenmesi ya da aydınlatmada kullanılan tüpgazlı lambadan zehirlendikleri sanılıyor. Aile fertlerinden 19 yaşındaki Kemal Zeyat'ın ise İstanbul'a çalışmaya gittiği için kurtulduğu belirtildi.

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

Doğubayazıt ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta Ağrı karayoluna yakın Alıntepe Köyü'nde, Zeyat ailesinin kapısının kapalı olması, komşularını endişelendirdi. Önce kapı çalındı ama açan olmayınca, durum muhtara bildirildi. Köy muhtarı İdris Çeri ile birlikte komşular, kapıyı kırarak içeri girince acı korkunç tabloyla karşılaştı.

2 İHTİMAL ÜZERİNDE DURULUYOR

Aile reisi 45 yaşındaki Abdulkadir Zeylat, eşi 43 yaşındaki Antika Zeyat ile yaşları 3 ile 18 arasında değişen çocukları Özlem, Semra, zihinsel engelli Kenan, Adem, Erdem, Miraç Zeyat'ın cansız bedenleriyle karşılaşan muhtar ile köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Evde yapılan araştırmada, evde aydınlatmada kullanılan tüpgaz lambası bulundu. Zeyat Ailesi fertlerinin ya gıda zehirlenmesinden ya da aydınlatmada kullanılan piknik tüpünden sızan gazdan zehirlendikleri ihtimali üzerinde duruluyor.

DÜN KÖYE GELMİŞTİ

Muhtar İdris Çeri, olaydan köylüler olarak büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Evin reisi Abdulkadir Zeyat, Eskişehir'de çalışıyordu dün köye geldi. En büyük oğlu Kemal Zeyat ise İstanbul'da çalışıyor. Aileden sadece Kemal, İstanbul'da olduğu için sağ kaldı. Ölüm olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. Cesetlere Adli Tıp'ta otopsi yapılacak. Daha sonra toprağa verilecek" diye konuştu.



Ağrı\'da Facia: Aynı Aileden 8 Kişi Öldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ağrı'da Facia: Aynı Aileden 8 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • Türk: Bugün agrıdaki teröristlr yüxünden bu habere üzülmüyorm 9 172 Yanıtla
  • Aslan parçaları: Bu fakirliğin gözü kör olsun 67 3 Yanıtla
  • buyuk ımtıhan: allah sabır versın 38 2 Yanıtla
  • allahım sabır: allah rahmet eylesın 38 1 Yanıtla
  • Dilmet: Ulan herşeyide AKP HDP ye bağlıyorsunuz yaa en büyük cahil cehalet bizim türklermiş meğer 30 3 Yanıtla
  • KONYA 42: ALLAH RAHMET EYLESIN 29 2 Yanıtla
  • O Bir HDPLİ: Allah Rahmet Eylesin. Yıl Olmuş 2015 İnsanlarımız Halen Maddi Durumları Elvermediğinden Dolayı Soba Kullanıyor. Devlet Nerede ? Aksaray Haram Zıkkım Olsun Sizlere. 22 8 Yanıtla
  • CİNCİHOCA: NE GÜZEL VE KOLAY BİR ÖLÜM, , ÇOCUKLAR CENNETE GİTTİ, , BÜYÜKLERİ ALLAH BİLİR AMA, , GERÇEKTEN ALLAH TOPLUCA ALDI. . . SEN BÜYÜKSÜN YÜCE RABBİM. . 28 1 Yanıtla
  • bilinmeyen: allah rahmet eylesin 22 1 Yanıtla
  • Hamdullah : Allah afv mağfiret etsin, İstanbul'daki de garibim kurtulduğuna mı sevinsin ailesinin acısına mı Allah sabır versin 23 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement