Ağrı'da Ücretsiz Kurslar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Ücretsiz Kurslar Başlıyor

Ağrı\'da Ücretsiz Kurslar Başlıyor

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, ‘Yaygın Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi’ çerçevesinde il merkezinde bulunan okullarda ücretsiz kurslar açılacağını söyledi.

30.09.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, 'Yaygın Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi' çerçevesinde il merkezinde bulunan okullarda ücretsiz kurslar açılacağını söyledi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, ortaokul ve lise müdürleriyle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun'un başkanlığında Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürleri Özlem Çeçen ve Taner Pakır ile ortaokul ve lise müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, ortaokul ve liselerde öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin bilgi eksikliklerini gidermek, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarılarını artırmak ve sınavlara hazırlanmalarına destek olmak amacıyla 'Yaygın Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi' çerçevesinde ilimizde bulunan okullarda ücretsiz kurslar açacağız. Yönerge doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu başkanlığında bir komisyon kuruldu. Çalışmalar komisyon koordinasyonunda yürütülecektir" dedi.

Bu kurslar kapsamında, TEOG, LYS ve YGS kursları ve benzeri kursların açılabileceğini belirten Dursun,"Öğrencilerimiz başvurularını 13-20 Ekim 2014 tarihleri arasında eğitim gördükleri okullarda ve mezun durumda olan öğrencilerimizi de mezun oldukları okullara başvuru yapacaklarını ve bu kurslara ara sınıflarda alınacaktır"şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Ücretsiz Kurslar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement