Ağrı'da Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Yol Yapım Çalışmaları

Ağrı\'da Yol Yapım Çalışmaları

Ağrı İl Özel İdaresi tarafından stabilize nitelikli köy yollarının standardının yükseltilmesi çalışmaları sürüyor.

17.06.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İl Özel İdaresi tarafından stabilize nitelikli köy yollarının standardının yükseltilmesi çalışmaları sürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe yaptığı açıklamada, genişliği 4 metre olan stabilize yollarda iki aracın seyir halinde yan yana geçmesi olanaksızken yollar 8 metre olacak şekilde genişletilerek standardının yükseltildiğini belirtti.

Tüm bu çalışmaların İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Gökçe, "2014 yılı faaliyet sezonunda Tezeren, Dedemaksut, Güvenli, Söğütlü, Sarıca, Çatalipaşa köylerinin bulunduğu yol güzergahında 12 kilometre stabilize yolun genişletilmesi, kumlanması ve asfalta hazır hale getirilmesi çalışması yapılmıştır" dedi.

Gökçe, 3 yıldır asfalt yapım çalışmalarına öncelik verdiklerini söyleyerek, "Toplam 340 kilometre bitümlü sıcak karışım asfalt yaptık. Mali imkanlarıyla ve yenilenen makine parkındaki iş makineleriyle de standardı düşük stabilize yollarımızın standardını yükselterek, asfalt yapımını hazır hale getiriyoruz. Yolların standardının iyileştirilmesi çalışmaları ihale yapılmadan İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılarak faaliyetler daha hızlı ve daha düşük maliyetle gerçekleşmektedir." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement