Ağrı Dağı'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk' Projesi - Son Dakika
Yerel

Ağrı Dağı'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk' Projesi

Ağrı Dağı\'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk\' Projesi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen “Ağrı Dağı’ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk” isimli proje kapsamında 30 öğrenci, İstanbul ilinde tarihi ve turistik mekanlar ziyaret etti.

26.11.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen " Ağrı Dağı'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk" isimli proje kapsamında 30 öğrenci, İstanbul ilinde tarihi ve turistik mekanlar ziyaret etti.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizin içinde bulunduğu hassas yapısı itibari ile suç örgütlerinin yoğun propaganda faaliyetlerini etkisizleştirebilmek, gençlerin ülkesine olan aidiyet duygusunu ve vatandaşlık bilincini artırmak, aile, sosyal, çevre ve devlet tarafından toplumda yer aldıklarını ve değer gördüklerini hissettirmek, sosyal ve kültürel farklılıkların ayrımcılık değil aksine ülkemiz için birleştirici zenginlik unsuru olduğunu birebir katılımla farkına varmalarını sağlamak, aynı zamanda iletişim becerilerini kuvvetlendirip sosyalleşmeleri açısından artı değerler elde etmelerini sağlamak amacıyla gençlerimize yönelik müdürlüğümüzce projeler düzenlenmektedir. Bu kapsamda ilimizde bulunan ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören, derslerinde başarılı, spor, sanat, edebiyat ve kültürel çalışmalarda üstün başarı göstermiş, daha önce sosyal ve sportif etkinliklere katılmamış 30 öğrencimize yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğimiz tarafından 24-28 Ekim 2015 tarihleri arasında Ağrı Dağı'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk isimli proje kapsamında İstanbul iline gezi düzenlenerek, tarihi ve turistik yerlerin ziyaret edilmesi sağlanmıştır. Gezi programı kapsamında, 25 Ekim 2015 günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe- Galatasaray Süper Lig futbol müsabakasını öğrencilerimiz statta izlemişlerdir" denildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Dağı'ndan Yedi Tepeli Kente Yolculuk' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement