Ağrı Gençlerbirliğispor - Patnos Gücüspor Maçına Doğru - Son Dakika
Güncel

Ağrı Gençlerbirliğispor - Patnos Gücüspor Maçına Doğru

Ağrı Gençlerbirliğispor ile Patnos Gücüspor arasında oynanacak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) baraj müsabakasının 23 Nisan Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

12.04.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Gençlerbirliğispor ile Patnos Gücüspor arasında oynanacak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) baraj müsabakasının 23 Nisan Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanan takımın Ağrı'yı gelecek sezon BAL'da temsil edeceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kösedağ, "Ağrı Yerel Amatör Liginde 2 ay önce şampiyonluğu ilan eden Patnos Gücüspor ile, BAL'daki temsilcimiz Ağrı Gençlerbirliğispor, 23 Nisan Cumartesi günü Saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Galip gelen takım 2016-2017 futbol sezonunda ilimizi BAL liginde temsil etme hakkı kazanacak." dedi.

Oynanacak maçın, Ağrı'nın, bu sezon ki en prestijli maçı olduğunu ileri süren Kösedağ, şöyle konuştu:

"Yedi yıldır ASKF'lerin büyük katkıları ile organize edilen BAL liginde bu güne kadar 3 yıl Doğubayazıt temsilcisi Bayazıt Spor, 3 yıl Patnos temsilcisi Yeni Patnos Spor ve son olarak bu yıl Ağrı Gençlerbirliğispor ilimizi temsil etti. Çok önemli ve bir o kadar prestijli olan bu müsabakada, her iki takım da kazanmak için mücadele edecek. Hak edenin kazandığı dostça geçecek bir müsabaka bekliyoruz. Bu müsabaka ile ilgili iki takım yetkililerinin katıldığı bir dizi toplantı yapılacak ve müsabakanın sorunsuz şekilde sonuçlanması için gerekli tedbirler alınmaya çalışılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı Gençlerbirliğispor - Patnos Gücüspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement