AĞRI GHSİM'DEN Kaynaşma Ve Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Güncel

AĞRI GHSİM'DEN Kaynaşma Ve Dayanışma Yemeği

AĞRI GHSİM\'DEN Kaynaşma Ve Dayanışma Yemeği

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma yemeğinde buluştu.

02.03.2015 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stad Cafe'de düzenlenen yemeğe; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Metin Alıcıaslan, Spor Şube Müdürü Yusuf Öner, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, Patnos İlçe Müdürü Abdulhalik Tunç, ilçe personelleri, antrenörler ve kurumda görevli tüm personel katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İl Müdürü V.Cemil Budak; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce moral ve motivasyonu düzeltmek için bu yemeği düzenlediklerini belirten Budak: "Müdürlüğümüz, personeli daha verimli çalışması için bu yemeği tertip etmiştir; Bu yemeğin aramızdaki kaynaşma, sevgi ve dostluğu pekiştireceğini umuyorum" ifadelerini kullandı. Ağrı'da ki sporun gelişmesine vurgu yapan Budak, başarı çıtasını yükseltmek için personelin daha verimli çalışma ortamının kurulması için çaba gösterildiğini ifade etti.

Yemeğin kaynaşma, sevgi ve saygı ortamına, dostluklara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu organizasyonların ayrıca birlik ve beraberliği arttıracağını umuyorum" şeklinde konuştu. Kaynaşma ve dayanışma yemeğimize katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ederiz dedi. Kurum personeli verilen kaynaşma ve dayanışma yemeği için yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AĞRI GHSİM'DEN Kaynaşma Ve Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement