Ağrı İçin Hep Birlikte El Ele - Son Dakika
Güncel

Ağrı İçin Hep Birlikte El Ele

Birlik Vakfı ve Genç Birlik Ağrı şubesinde yapılan basın açılmasında; 4 Şubat günü düzenleyecekleri "Ağrı İçin El Ele 2015'te 15 Proje" tanıtım programına vatandaşlar davet edildi.

29.01.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Mehmet İstemihan yaptığı açıklamada, Ağrı hem eğitim hem de sosyal aktivite açısından diğer illere nazaran imkânlardan kısıtlı şekilde yararlandığını belirtti.

Bizler Ağrı'nın sorununu ve derdini kendimize dert bildik diyen İstemihan,"Başımızı yastığa her koyduğumuzda bu il için faydalı neler yapabiliriz ne tür adımlar atabiliriz diye düşündük" dedi.

Ağrı hizmete susamış bir kent olduğunu vurgulayan İstemihan, şunları kaydetti;"Bizler, arkadaşlarımızın fikirlerini dostluk meclisinde 15 proje haline getirdik. Ağrı'nın bu hizmeti hakkettiğini düşünüyoruz. Bu aslında bir gelecek meselesidir. Bu yarınlarımızın, çocuklarımızın en güzel şekilde ve en güzel yerde olması için yapabileceğimiz faaliyetleri kapsamakta. Faaliyetler arasında özellikle eğitim alanında faaliyetlerimiz var. Bunun yanı sıra kültür alanında ve sosyal aktiviteler alanında faaliyetlerimiz var. İlimize gerçekten daha iyilerini layık görürüz. Şuanlık iddia ediyoruz ki daha iyisini yapana kadar en iyisi bunlar olacak. Birliğimizi beraberliğimizi ve hizmete ne kadar susadığımızı ve hizmeti ne kadar istediğimizi Ağrı'dan bütün Türkiye'ye duyuralım. Bu vesile ile bizlere destek olan değerli büyüklerimize ve Birlik Vakfı Başkanı Metin Kılıç'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

İstemihan, kentte 4 Şubat Cumartesi günü saat 18.00'da Ağrı Kültür ve Kongre Merkezin'de düzenleyecekleri "Ağrı İçin El Ele 2015'te 15 Proje" tanıtım programına tüm vatandaşları davet ettiklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı İçin Hep Birlikte El Ele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement