Ağrı İHH' Nın Ramazan Yardımları Devam Ediyor. - Son Dakika
Güncel

Ağrı İHH' Nın Ramazan Yardımları Devam Ediyor.

İHH ekipleri, ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, muhacirlerin, yetim ailelerinin kapılarını çalacak, Ramazan bereketini uzak iklimlere taşıyacak.

06.07.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kardeşçe Paylaşalım Vakit Ramazan" sloganıyla yola çıkan İHH İnsani Yardım Vakfı 2015 Ramazan ayı içerisinde Venezuela'dan Doğu Türkistan'a, Orta Afrika Cumhuriyeti'nden Vietnam'a kadar 97 ülke ve bölgede Türkiye'de 78 ilde çalışmalar gerçekleştirecek. İHH ekipleri ayrıca savaş ve yoksullukla mücadele eden özellikle Suriye, Irak, Filistin gibi bölgeler için ise özel çalışmalar yapacak.

Binlerce kilometre ötedeki kardeşine yardımda bulunarak kardeşlik bağlarını güçlendirmek isteyen İHH bağışçıları ise sadaka, fitre ve zekâtlarını İHH aracılığıyla diledikleri bölgeye ulaştırabilmenin huzurunu yaşayabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ağrı İHH başkanı Kerem ANIĞI vakfımızın Ramazan çalışmaları kapsamında Ağrı İHH olarak bizlerde ilimizin 17 mahallesinde ayrıca Taşlıçay ve Hamur ilçelerimizde öncelikli yetim aileler olmak üzere fakir, kimsesiz ve yardıma muhtaç olan 300 aileye gıda kolisi ve yetim çocuklarımız için özel hazırlanmış olan ramazan çocuk paketi dağıttık. Dedi.

ANIĞI özellikle Ramazan ayının 15'inden sonra Ağrılı esnaflarımızın şu ana kadar bizlere ulaştırmış olduğu zekatları, 70 gıda kolisi ve bir kısım alışveriş hediye çeklerini yine muhtaç ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz.
Ramazan her yönüyle bir infak, bağış yapma ve bağışlanma ayıdır. Bizlerde yaşadığımız yeri güzelleştirme ve bir iyilik iklimine çevirme gayreti içerisinde olmalıyız. Dolayısıyla aslında Ramazan kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi en önemlisi de ümmet bilincimizi yeniden imar ve inşa etmek için çok önemli bir fırsattır diyen ANIĞI bu vesileyle Ramazan ayının bu gün her yerini acı, kan ve gözyaşının kapladığı mazlum coğrafyamızın çocuklarına hürriyetin, adaletin ve barışın hakim olduğu bir Dünyanın müjdecisi olmasını Rabbimizden niyaz ediyor. Tüm halkımızın Ramazanını tebrik ediyorum. Dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı İHH' Nın Ramazan Yardımları Devam Ediyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement