Ağrı - Karayolunu Kesen PKK'lıları Etkisiz Hale Getirmek İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı - Karayolunu Kesen PKK'lıları Etkisiz Hale Getirmek İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı

Ağrı - Karayolunu Kesen PKK\'lıları Etkisiz Hale Getirmek İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı

Karayolunu kesen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır'ı birbirine bağlayan karayolunu keserek bir tanker ile TIR'ı yakıp kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

20.08.2015 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolunu kesen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır'ı birbirine bağlayan karayolunu keserek bir tanker ile TIR'ı yakıp kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. Karayolunun operasyonun bitidildikten sonra ulaşıma açılacak.

Bir grup PKK'lı terörist, saat 17.00 sıralarında Doğubayazıt- Iğdır karayolunu Pamuk Geçidi mevkisinde yolu kesti. PKK'lılar, yoldan geçen bir tanker ile TIR'ı durdurduktan sonra benzin dökerek yaktı. Bazı otomobilleri de gasp eden PKK'lı teröristler, Ağrı Dağı'na doğru otomobille kaçtı.

Olayın duyulmasının ardından karayolu, Doğubayazıt'ın çıkışındaki Yeşilkent binaları önünde güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı. PKK'lıları da etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. Yolun güvenlik nedeniyle kapatılması üzerine yaklaşık bir kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Karayolunun operasyon tamamlandıktan sonra ulaşıma açılacağı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı - Karayolunu Kesen PKK'lıları Etkisiz Hale Getirmek İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ofkelii: Pkk neden doğidaki mallara zarar verion. Git batiya ordakileri patlat zarar ver. Kendi halkinin emegini ekmegini yikiyorsun. 1 4 Yanıtla

Advertisement