Ağrı, Nuh'un Gemisi Konseptiyle Emitt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika
Yerel

Ağrı, Nuh'un Gemisi Konseptiyle Emitt Fuarında Tanıtılacak

Ağrı, Nuh\'un Gemisi Konseptiyle Emitt Fuarında Tanıtılacak

Her yıl 70'in üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan dünyanın en büyük 5'nci turizm fuarı olan Emitt Turizm Fuarına Ağrı, Nuh'un Gemisi konseptiyle katılacak.

06.01.2015 14:49  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl 70'in üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan dünyanın en büyük 5'nci turizm fuarı olan Emitt Turizm Fuarı'na Ağrı'nın Nuh'un Gemisi konseptiyle katılacağı belirtildi.

Türkiye'de düzenlenen en yüksek yabancı katılımlı fuar olma özelliğine sahip olan Emitt'e bu yıl 70'in üzerinde ülke katılıyor. İstanbul TÜYAP'ta 19'uncu kez düzenlenecek fuara, ülkelerin yanı sıra kalkınma ajansları, seyahat acenteleri, tur operatörleri, otel sahipleri, 150'den fazla belde ve il katılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek fuara etkili bir tanıtımla katılacaklarını belirten Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, "Fuarda, Ağrı'nın değerlerini turizmcilere takdim edeceğiz. 'İnsanlığın Dünyaya Yayıldığı Kent, Ağrı' sloganı ile katılım göstereceğimiz fuarda; İshakpaşa Sarayı, Nuh'un Gemisi, Diyadin Jeotermali ve Ağrı Dağı'nı tanıtacağız. Ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden Abdigör Köftesi'ni ikram edeceğiz. Turizmcilerin ilgi odağı olan fuarı, İstanbul'daki hemşehrilerimizin de ziyaret etmesi için oradaki Ağrı dernekleriyle koordineli çalışmalar yapıyoruz. Özenle hazırlandığımız standımıza, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bu çalışmaların bölgedeki turizm talebine olumlu yansıyacağını belirten Vali Tekinarslan, "Serhat Kalkınma Ajansı tarafından (SERKA) Ağrı iline tahsis edilen 12'nci salondaki 1024 Nolu standımıza başta Ağrılı hemşehrilerimiz olmak üzere herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı, Nuh'un Gemisi Konseptiyle Emitt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement