Ağrı Valisi, Elektriğin Azizliğine Uğradı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi, Elektriğin Azizliğine Uğradı

Ağrı Valisi, Elektriğin Azizliğine Uğradı

Ağrı Valisi, elektriğin azizliğine uğradıİftar programında mahalle sakinlerine seslenen Ağrı Valisi Musa Işın, konuşması sırasında elektrikler kesildi.

27.06.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi, elektriğin azizliğine uğradı

İftar programında mahalle sakinlerine seslenen Ağrı Valisi Musa Işın, konuşması sırasında elektrikler kesildi. Vali Işın, mikrofonun kapanması üzerine konuşmasını birkaç saniye sonra devam ettirdi.

Ağrı Valiliğince düzenlenen 'Kardeş Sofrası' Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 100'ncü Yıl İlkokulu bahçesine kurulan iftar yemeğine katılan Vali Musa Işın, Ramazanın son 10 gününün, havanın serin olması ile iyi geçtiğini belirtti. Işın, " Allah orucunuzu kabul etsin. Ramazanın son 10 gününe girdik ve yavaş yavaş bitiriyoruz. Hava da çok iyi gidiyor maşallah. Umarım sıkılamdan, zorlanmadan bu güne kadar getirdik. İnşallah son 10 gününü de huzur içinde geçirmiş olacağız. Allah orucunuzu kabul etsin, iftarınızı kabul etsin inşallah. 78 milyon bütün halkımız, ramazanın bereketi ve kardeşiyle devam ettirerek daha güzel günlere gireceğiz" diye konuştu.

Elektrikler kesinlince konuşmasına ara veren Musa Işın, mikrofonsuz olarak "Daha güzel günler bizim olacak. İnşallah bundan sonra da, huzur içerisininde ramazanımızı tamamlayacağız. Allah kabul etsin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi, Elektriğin Azizliğine Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement