Ağrı Valisi Işın: 'Bu Taşeron Örgüt PKK'yı da Yok Etmek Zorundayız' - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Işın: 'Bu Taşeron Örgüt PKK'yı da Yok Etmek Zorundayız'

Ağrı Valisi Musa Işın, ""Bizler nasıl 15 Temmuz gecesi el birliği ile FETÖ'yü yok ettiysek yine el birliği ile canımıza, malımıza, namusumuza, dinimize ve vatanımıza musallat olmuş olan ve bu taşeron örgüt PKK'yı da yok etmek zorundayız." dedi.

27.10.2016 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Musa Işın, ""Bizler nasıl 15 Temmuz gecesi el birliği ile FETÖ'yü yok ettiysek yine el birliği ile canımıza, malımıza, namusumuza, dinimize ve vatanımıza musallat olmuş olan ve bu taşeron örgüt PKK'yı da yok etmek zorundayız." dedi.

Vali Işın, Patnos ilçesinde inşa edilen Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nun açılışında yaptığı konuşmada, ilçede 16 okul inşaatının devam ettiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişimini 79 milyon vatandaşın kenetlenerek püskürttüğünü de anımsatan Işın, "Suriye ve Irak'ı görüyoruz. Ortadoğu'da neredeyse taş üstünde taş kalmadı.Sadece bu ülke kaldı. Buna da 15 Temmuzda suikast ettiler. Allah'a şükür aziz milletimizin sayesinde Patnosluların kahramanlıkları sayesinde vatandaşlarımız devletine ve vatanına sahip çıktı." dedi.

PKK'nın 32 yıldır milletin canına, malına musallat olduğunu vurgulayan Işın, şöyle konuştu:

"Bizler nasıl 15 Temmuz gecesi el birliği ile FETÖ'yü yok ettiysek yine el birliği ile canımıza, malımıza, namusumuza, dinimize ve vatanımıza musallat olmuş olan ve bu taşeron örgüt PKK'yı da yok etmek zorundayız.Yoksa biz daha çok can kaybederiz. Daha çok çocuklarımız kandırılır, evimiz yanar, ciğerimiz yanar ve daha çok evimize ateş düşer. Biz aklımızı kullanalım. Bize zarar veren kim olura olsun isterse evladımız olsun onun karşısında dik durmamız lazım. PKK ben Kürt'üm diyor. Kürt olduğumuz için onların yapmış olduğu bütün kötülükleri görmemezlikten mi geleceğiz? FETÖ biz Müslümanız diyor yaptırımlarını görmemezlikten mi geleceğiz? Her Müslüman'ım diyenin arkasından gidecek miyiz? Her Kürt'üm diyenin arkasından gidecekmiyiz. Bunlar terör örgütü çocuklarımızı götürüyor. Malımıza canımıza kastediyor. Bu PKK daha Kürtlere ne yapsın bana anlatırmısınız.?Namusumuza göz dikiyorlar."

Işın, "PKK seneye dağlarda olamayacaktır. Devletimiz, bir terörist kalmayana kadar bu köpeklerle mücadele edecektir." dedi.

Çocukları PKK terör örgütüne karşı korumamız gerektiğini ifade eden Işın, şunları kaydetti:

"Vali Işın,benim çocuğum olsa dahi, devlete silah çekiyorsa, masum insanlara silah çekiyorsa,vatanına ihanet ediyorsa, komşusuna zarar veriyorsa Allah bin defa belasını versin. Böyle bir evlat istemiyorum. Siz de istemeyin. Sizde çocuklarınızı bu eşkıyalardan koruyun. Size bu güne kadar ne faydaları olmuş. 78 milyon insan öldürülmekle bitmez. 3-4 bin PKK'lı terörist bu ülke ile baş edemez. Allah'a şükür zenginiz, güçlüyüz. Topumuz, tüfeğimiz ve uçağımız var.Siz kim oluyorsunuz.Siz ancak dağlarda gebereceksiniz. Başka yolu yok. Kış geldi yatacak yeriniz olmayacak Allah'ın izni ile."

Işın, tören sonrası çocuklarla beraber kurdele keserek okullar ile pansiyonun açılışını yaptı. Daha sonra sınıfları dolaşan Işın, bir süre sohbet ettiği öğrencilere kırtasiye malzemesi armağan etti.

Törene, Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Ağrı İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ağrı Valisi Işın: \'Bu Taşeron Örgüt PKK\'yı da Yok Etmek Zorundayız\'
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Işın: 'Bu Taşeron Örgüt PKK'yı da Yok Etmek Zorundayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement