Ağrı Valisi Işın: Cezaevine Girmeyi Göze Alarak Teslim Oluyorlar - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Işın: Cezaevine Girmeyi Göze Alarak Teslim Oluyorlar

Ağrı Valisi Işın: Cezaevine Girmeyi Göze Alarak Teslim Oluyorlar

Ağrı Valisi Musa Işın, terör örgütünde yavaş yavaş çözülmeler meydana geldiğini belirterek, "Oradaki hayatı görüyorlar.

03.10.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Musa Işın, terör örgütünde yavaş yavaş çözülmeler meydana geldiğini belirterek, "Oradaki hayatı görüyorlar. Cezaevine girmeyi göze alarak teslim oluyorlar. Kendileri için cezaevinin dağdan daha selameti olduğunu bilerek geliyorlar" dedi. Terör örgütü PKK'nın çocukları kandırıp dağa götürdüğünü belirten Vali Işın, "14-15 yaşlarında kız çocukları var. 16-17 yaşlarında erkek çocukları var. Ondan sonra utanmadan 'devlet çocukları öldürüyor' diye bağırıyorlar" diye konuştu.

Vali Musa Işın, dün Tutak'ın Ekincek köyünde yapımı tamamlanan cami açılışına katıldı. Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, kurum müdürleri ve köy halkının katıldığı açılış sonrası taziye evinde köy halkı ile sohbet eden Vali Işın, camilerin toplumların kimlikleri olduğunu söyledi. Terör örgütü PKK ile çok ciddi bir mücadele yapıldığını vurgulayan Işın, şunları söyledi:

"Son zamanlarda yapılan operasyonlar sayesinde terör örgütünde yavaş yavaş çözülmeler meydana gelmektedir. Özellikle ilimizde önceden bir kaç kişi teslim olmuştu dünde iki kişi silahları ile birlikte teslim oldu. Bu devam edecektir. Devletin gücü herkesin gücünün üzerindedir. Hiçbir terör örgütü hiç kimse devletten daha güçlü değildir. Çözüm sürecini çok kötüye kullanan terör örgütü ve yandaşlarının bugün boyunları bükük. Rezil ve zelil bir durumdadırlar. Sadece terör örgütünün dağdaki kadroları ile mücadele etmiyoruz. Onlara lojistik destek sağlayan moral ve motivasyon desteği sağlayan her kim olursa olsun devletin eli onların yakasında ve boyunlarında olacaktır. PKK ve PKK'nın yandaşlarından sizlerin ne çektiğini siz daha iyi biliyorsunuz. Onların eşkıyalıklarını ve haydutluklarını sizler hepiniz müşahede ediyorsunuz. Görüyorsunuz, yaşıyorsunuz ve biliyorsunuz. Dolayısı ile yapmış oldukları bu cinayetler, haydutluklar ve eşkıyalıklar karşısında ne siz sesiz kalabilirsiniz nede devletimiz sesiz kalabilir. Çocukları uyaralım kötü yollara girmesinler. Çocuklarınıza sahip çıkan onlar daha fidan iken koparılmalarına toprağa gömülmelerine bu terör örgütünün özellikle anarşist haydutların elinde yok olmalarına fırsat vermeyin. Onlar belki genç yaşın vermiş olduğu heyecanla girebilir. Oradaki hayatı görüyorlar. Cezaevine girmeyi göze alarak teslim oluyorlar. Kendileri için cezaevinin dağdan daha selameti olduğunu bilerek geliyorlar. Çocukları kandırıyorlar götürüyorlar. 14-15 yaşlarında kız çocukları var. 16-17 yaşlarında erkek çocukları var. Ondan sonra utanmadan 'devlet çocukları öldürüyor' diye bağırıyorlar. Siz öldürüyorsunuz. Siz doktorları, öğretmenleri, masum çocukları öldürüyorsunuz. Siz ambulansları yakıp yıkıyorsunuz. Sizin insanlık adına herhangi bir şeyiniz kalmış değil ki. Siz insanlıktan istifa etmişsiniz. Söyler misiniz Allah aşkına insan olan birisi sizin televizyonda izlediklerinizin hiçbirisini yapabilir mi? Adam ve çocuk öldürebilir mi? Gencecik çocukları dördüncü kattan atıp sonra taşla ezip, araba üzerinden geçirip sonra da onun üzerine benzin döküp yakabilir mi bir insan? Bunlar asla bizden değildir. Bunlar ne Kürt, Türk, Arap ve ne de insandır. Bunlar canavar ve hayvandan daha aşağılık yaratıklardır. Devletimizin kahhar eli sürekli bunların başlarında zonklayacaktır. Esnafın bunlar yüzünden alacağını alamadığını ve borcunu ödeyemedi. Ağrı halkı PKK'dan oldukça uzak duruyorlar. Bunu biliyor ve görüyorum. Son operasyonlarla birlikte vatandaşlarımız bize ve devlete teşekkür etmektedirler. Bizi bu haydut ve zalimlerin ellerinden kurtardığınız için Allah devletimize zeval vermesin diyorlar." - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Işın: Cezaevine Girmeyi Göze Alarak Teslim Oluyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement