Ağrı Valisi Işın, Hacı Adaylarından Dua İstedi - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Işın, Hacı Adaylarından Dua İstedi

Ağrı Valisi Işın, Hacı Adaylarından Dua İstedi

Ağrı'da hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek olan ilk kafileyi uğurlama programı düzenlendi.

14.09.2015 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek olan ilk kafileyi uğurlama programı düzenlendi. Törene katılan Vali Musa Işın, hacı adaylarından kutsal topraklarda ülkemizin birlik ve beraberliği için dua etmelerini istedi.

Şehirlerarası otobüs terminalinde düzenlenen uğurlama törenine Vali Musa Işın, 160 hacı adayı ve yakınları katıldı. Program sırasında hacı adaylarının oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken, zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı. Ağrı'dan bu senenin ilk hacı adayı kafilesini uğurlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Vali Musa Işın törende yaptığı konuşmada, "Allah onun huzurunda yaptığınız bütün dualarınızı kabul etsin. Önceden oralara gitmek çok zordu. Benim dedem 6 ay yaya gidip gelmiş. Bugün çok şükür sizler rahat şartlarda gidiyorsunuz. Hac bizim inançlarımızda farzlardan birisidir. Sizler onu yapmaya gidiyorsunuz. Allah kabul etsin inşallah" dedi.

Valı Işın, hacı adaylarından Ağrı'ya, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya ve bütün Türkiye'ye, Suriye'ye, Irak'a ve Afganistan'a yani bütün islam alemine dua etmelerini isteyen Vali Işın şöyle konuştu:

"Allah bu belayı memleketimizden kaldırsın. Kardeşliğimizi pekiştirsin. Aramızdaki kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Kötü niyetli olanlara Allah fırsat vermesin. Kardeş kanı dökenlere Allah fırsat vermesin. Allah onları da ıslah eylesin. Hem orada hem de burada dua edin. Siz güzel bir yere Allah'ın evine Peygamberimizin huzuruna gidiyorsunuz. Büyük bir şerefe nail oluyorsunuz. İnşallah bize de nasip olsun. Allah'a emanet olun yolunuz açık olsun."

Hacı adayları otobüslere binmeden önce yakınlarına sarılırken, duygulu anlar yaşandı. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Işın, Hacı Adaylarından Dua İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement