Ağrı Valisi Işın: Pkk, Kürtlerin Canına, Malına, Dinine, Namusuna Düşmandır - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Işın: Pkk, Kürtlerin Canına, Malına, Dinine, Namusuna Düşmandır

Ağrı Valisi Işın: Pkk, Kürtlerin Canına, Malına, Dinine, Namusuna Düşmandır

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Çetenli köyünde ilkokul açılışı törenine katılan Ağrı Valisi Musa Işın,"PKK, Kürtlerin canına, malına, dinine, namusuna düşmandır" dedi.

06.10.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Çetenli köyünde ilkokul açılışı törenine katılan Ağrı Valisi Musa Işın," PKK, Kürtlerin canına, malına, dinine, namusuna düşmandır" dedi.

Doğubayazıt'ın Çetenli köyünde yapımı tamamlan ilkokulunun açılışını Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, öğrenciler ve velilerle birlikte yapan Vali Musa Işın, bir de konuşma yaptı. PKK ve FETÖ'yü eleştiren Vali Musa Işın, 32 yıldır PKK'nın Kürtlere yaptığını yeryüzünde hiçbir örgüt, hiçbir devlet, hiçbir milletin yapmadığını belirtti. Vali Işın şunları söyledi:

"PKK, Kürtlerin canına, malına, dinine düşmandır. Biz PKK, Kürt'tür onun için her yaptığına göz mü yumacağız? IŞİD de diyor ki ben Müslümanım. Ama Müslümanların kafasını kesiyor. Şimdi biz IŞİD'i sevecek miyiz? Hayır. IŞİD ve PKK ikisi de ne bizdendir ne de dinimizdendir. FETÖ de dini kullandı. 15 Temmuz'da darbe yapmaya çalıştı. Her ben sizdenim diyene kulak asmayacağız. Daha geçenlerde burada 8 korucu ile 2 askerimizi şehit etti bu alçaklar. Bu korucular Kürt değil miydi? 53 yetim, hamile ve dul kadın bıraktılar arkada. Bunlar ne Müslüman ne de Kürttür. PKK ile FETÖ'yü aynı kişiler kullanıyor. PKK zaten Türklere zulüm ediyor ama en önemlisi de Kürtlere zulüm ediyor."

- Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Işın: Pkk, Kürtlerin Canına, Malına, Dinine, Namusuna Düşmandır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement