Agü Rektörü Sabuncuoğlu'ndan Emniyet Müdürü Kulular ve Basın Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Agü Rektörü Sabuncuoğlu'ndan Emniyet Müdürü Kulular ve Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Agü Rektörü Sabuncuoğlu\'ndan Emniyet Müdürü Kulular ve Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.06.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Kulular ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Sabuncuoğlu, Kulular'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kulular'da Rektör Sabuncuoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Sabuncuoğlu, Kayseri Emniyeti ve güvenliği hakkında Kulular ile görüş alışverişinde bulundu.

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürlüğü başta olmak üzere Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve ilde faaliyet gösteren haber ajanslarına ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Başeğmez'e yapan Rektör Sabuncuoğlu, Kayseri basını hakkında Başeğmez'den bilgi aldı.

Başeğmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sabuncuoğlu'na teşekkür etti.

Rektör Sabuncuoğlu daha sonra Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'a ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Sabuncuoğlu ziyarette üniversite hakkında Başkan Kösedağ'a ve yönetimine bilgi verdi.

Ziyarette gazetecilik mesleğinde alaylı -mektepli tartışmasının sorulması üzerine Sabuncuoğlu, eğitim ve uygulamanın bir arada olmasının kaliteyi yükselttiğini belirterek, alaylı - mektepli karışımı bir eğitimin bireye, standartların üstünde bir gelişme imkanı sunduğuna dikkati çekti.

Üniversite olarak araştırma faaliyetlerinde öğrencilerin birebir uygulayıcılar olmasına özen gösterdiklerini belirten Sabuncuoğlu, eğitimin yanında uygulamanın da olduğu bir sistemin faydalı bireyler yetiştirdiğini söyledi.

Başkan Kösedağ ve yönetimi de ziyaretinden dolayı Sabuncuoğlu'na teşekkür ederek hedeflerinin camia olarak gazeteciliğin kaliteli yapılmasını sağlamak ve meslek ilkelerine bağlı bir yayın anlayışının sürdürülmesine katkı sunmak olduğunu söyledi.

Rektör Sabuncuoğlu ardından sırasıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Cem Atakan ve ajans çalışanları ile Doğan Haber Ajansı (DHA) Bölge Müdürü Oktay Ensari ve ajans çalışanlarını ziyaret etti.

Sabuncuoğlu gazetecilerin, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini dile getirdi.

Prof. Sabuncuoğlu, üniversitenin tanıtımına sundukları katkıdan ve AGÜ'ye verdikleri destekten dolayı basın kuruluşlarına teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agü Rektörü Sabuncuoğlu'ndan Emniyet Müdürü Kulular ve Basın Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement