Agü Spor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Agü Spor'da Galibiyet Sevinci

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Osmaniye Gençlik'i yenerek zirve iddialarını devam ettirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

01.03.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 19. haftasında konuk ettikleri Osmaniye Gençlik'i 86-74 mağlup ettiklerini hatırlattı. İyi bir mücadelenin ardından galibiyete ulaştıklarını belirten Yağmur, "Osmaniye Gençlik'i yenerek zirve iddiamızı devam ettirmenin sevincini yaşıyoruz. Başantrenörümüz, sporcuları çok yormadan kısa periyotlarla oynattı. Bu hafta Fenerbahçe ile çok önemli bir maça çıkacağız, ardından yine deplasmanda İstanbul Üniversitesi BGD ile oynayacağız. İki maç da son derece önemli. Takım şu anda iyi gidiyor, sıkıntı yok. Oradan en az 1 galibiyetle dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Osmaniye Gençlik'in iyi bir takım olduğunu dile getiren Yağmur, "Osmaniye Gençlik'in hocası bizden gitti ve iyi bir takım yaptı. Sonradan aldıkları oyuncular iyi işler yapıyor. İnşallah onlar da ligde kalır" dedi.

Yağmur, Osmaniye Gençlik maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlarına teşekkür etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Agü Spor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.


Advertisement