Agüero Çıldırdı! 20 Dakikada 5 Gol - Son Dakika
Spor

Agüero Çıldırdı! 20 Dakikada 5 Gol

Agüero Çıldırdı! 20 Dakikada 5 Gol

Manchester City, evinde Newcastle United'ı ağırladı. Karşılaşmada City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero tarihi bir performans sergileyerek 20 dakikada 5 gol attı.

03.10.2015 19:55  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig 8. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Newcastle United'ı ağırladı. City'nin 6-1 kazandığı maçta yıldız golcü Sergio Agüero, 20 dakikada 5 gol attı.

20 DAKİKADA 5 GOL

İngiltere Premier Lig 8. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Newcastle United'ı ağırladı. Karşılaşmada City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero tarihi bir performans sergileyerek 20 dakikada 5 gol attı.

ADINI TARİHE YAZDIRDI

Karşılaşmanın 18. dakikasında Mitrovic'in golüyle 1-0 öne gelen konuk ekip, ilk yarının son dakikalarında Sergio Agüero'nun golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle gidildi. City, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Üst üste ataklar geliştiren Manchester ekibi, 49 ve 50. dakikalarda yine Agüero'nun golleriyle durumu bir anda 3-1'e getirdi. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan City'de bu sefer sahneye yeni transfer Kevin de Bruyne çıktı. Bruyne, 54. dakikada takımının 4. golünü attı. 4-1'den sonra Arjantinli yıldız Agüero, 60 ve 62. dakikalarda 2 gol daha atarak maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla 6. galibiyetini elde eden Manuel Pellegrini'nin öğrencileri, puanını 18'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maçta 5 gol atan Agüero, adını İngiltere Premier Lig tarihine yazdırdı.

LEWANDOSKI'YE MEYDAN OKUDU

Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Sergiro Agüero, maçta tarihi bir performans sergileyerek 20 dakikada attığı 5 golle adeta Lewandowski'ye meydan okudu. Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te fırtına gibi esen Lewandowski, Wolfsburg maçında 9 dakikada attığı 5 golle Avrupa'da spor gündemine oturmuş, geçen hafta 3-0 yendikleri Mainz maçında da 2 gol atmayı başarmıştı.

Ligde 7. hafta geride kalırken 11 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Polonyalı yıldız ayrıca Bundesliga'da 100. golünü de atmayı başarmıştı. Bununla da yetinmeden yıldız golcü, Bavyera ekibinin Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Dinamo Zagreb ile karşılaştığı ve 5-0'lık skorla galip geldiği maçta da hat-trick yapmıştı.




Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Agüero Çıldırdı! 20 Dakikada 5 Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Allah tan korkun: inadına akp 15 31 Yanıtla hasan gundogdu: mal haberi okuda yorum yap 16 3 ..: Allahtan korktugumuz için hırsızlardan uzak duruyoruz aktroll 8 10 ozel: Mala baglamissin dikkat et trollll 2 2
  • hdp: oylar hdp 8 27 Yanıtla mahalle futbolculari: Bunlar gavur 2 0
  • hakan celik: oylar mhp 8 8 Yanıtla
  • Oflu: NASIL KOYDU BURAK YILMAZ 2.2 3 11 Yanıtla
  • antepli: Yeni moda 5 gol atma heralde 13 1 Yanıtla
  • Kamil: Gecen hafta lewondowski 12 dk da 5 gol atti 0 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement