Ağustos Ayında Yakılan Kalorifer Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Yerel

Ağustos Ayında Yakılan Kalorifer Paniğe Neden Oldu

Ağustos Ayında Yakılan Kalorifer Paniğe Neden Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunda yakılan kalorifer paniğe yol açtı.

27.08.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunda yakılan kalorifer paniğe yol açtı. Binadan dumanlar yükselmesi üzerine yangın çıktığını düşünen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, yurtta herhangi bir yangın durumunun yaşanmadığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre olay önceki akşam 21: 15 sıralarında Nazilli Sümer Mahallesi'nde bulunan özel bir kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sezona hazırlık yapan yurt yetkilileri binanın kalorifer sistemini yaktı. Bu sırada çatıdaki bacadan dumanların çıktığını gören çevredeki vatandaşlar Ağustos ayında kalorifer yakılmayacağı düşüncesi ile dumanı yangın zannedip itfaiyeye yangın ihbarı yaptı. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir ekiplerine ait itfaiye ekiplerinin yaptığı kontrol neticesinde yurtta herhangi bir yangın olmadığını belirtti.

Olayın haber olmasından sonra açıklama yapan yurt yetkililerinden Mertcan Gürsoy, çıkan haberden sonra herkesin kendisini arayıp 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiğini belirterek "Yurt işletmesi olarak biz öğrencilerimizin en iyi şartlarda barınması için sezon hazırlığı yapıyoruz. Kalorifer sistemimiz hem ısınmaya hem de sıcak su ısıtmasına uygun bir sistem. Sezon hazırlığı yaparken yurttaki herşeyi kontrol ediyoruz. Sanırım birileri dumanı yangın zannetmiş. Yangın varmış gibi haber olunca çok mağdur olduk. Yurdumuzda yangın çıkmadı. Kayıtlarımız devam ediyor. Hiçbir sıkıntı yok" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağustos Ayında Yakılan Kalorifer Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement