Ağustos'ta Bodrum'a Sanat Çıkartması - Son Dakika
Güncel

Ağustos'ta Bodrum'a Sanat Çıkartması

Bodrum Art Fair ile sanat ve sanatseverler Bodrum'da büyük sanat buluşmasına hazırlanıyor.

25.06.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültürel çeşitliliği ve sanatsal zenginliği bir arada bulunduran Bodrum, yeni açılan Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi ile uluslararası çapta önem taşıyan bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

15-21 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Bodrum Art Fair, gerçekleşecek söyleşileri, sanatçı-sanatsever buluşmaları, genç kuşaktan sanatçıların tanıtımları, sanatın farklı dallarından eserlerin sunumu ile ziyeretçilerini zengin bir içerikle karşılamaya hazırlanmakta. Çağdaş sanat bilincinin yaygınlaşmasını ve geliştirilmesini destekleyen Bodrum Art Fair, bu yönüyle de ülkemiz sanat yaşamının önemli organizasyonlarından biri olmaya aday.

Uluslararası bir sanat organizasyonu olma hedefini taşıyan, direktörlüğünü Sanat Galericileri Derneği Başkanı Doğan Paksoy'un, küratörlüğünü Denizhan Özer'in üstlendiği, çok sayıda galeri, sanatçı ve sanat eserini sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşturmayı amaçlayan Bodrum Art Fair, 15-21 Ağustos tarihleri arasında Konacık'taki 'Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağustos'ta Bodrum'a Sanat Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement