Ahenk İstanbul'da Son Konutlar - Son Dakika
Ekonomi

Ahenk İstanbul'da Son Konutlar

Ahenk İstanbul\'da Son Konutlar

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor.

21.09.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor.

Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımlarına devam eden Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Eminevim İnşaat'ın Gürpınar'daki Ahenk İstanbul projesi kalan az sayıda konutu ile alıcılarını bekliyor. Alıcılara yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade avantajı seçenekleri sunan proje 2012 yılında başladı. Yapımından bir sene sonra satışlarına başlanan projede yer alan konutlar denize yakınlığı ve konumunun sakinliği ile dikkat çekiyor.

Proje ile ilgili değerlendirmede bulunan Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, "Emin Grup olarak bünyemizde bulunan şirketlerimizden Eminevim ile yıllardır insanların faizsiz ev sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Buna parelel olarak, bünyemizde bulunan Eminevim İnşaat ile bu hizmetimize devam ediyoruz. Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımımız olan ve yapımına 2012 yılının Haziran ayında, satışlarına ise 2013 yılının Mart ayında başlayıp 2015'in Eylül ayında bitirmeyi planladığımız projeyi bitirmiş bulunuyoruz" dedi. Yapı sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla yollarına devam ettiklerini belirten Çonkar, "Ahenk İstanbul'da satışlarımız devam ediyor. Dairelerin büyük kısmı alıcı buldu. Kalan az sayıda konut için de alıcılara, kısa süre devam edecek olan yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçeneklerini sunuyoruz" diye konuştu.

2. ETAP DA TAMAMLANDI

Projenin 2 etaptan oluştuğunu ifade eden Çonkar, "1. etap tamamlandıktan sonra yaşamın başladığı projemizin 2. etabını da bitirmeyi planladığımız tarihte bitirdik" ifadelerinde bulundu. Siteyi tasarlarken aile konseptine önem verdiklerini dile getiren Çonkay konutların toplu taşıma araçlarının önünden geçtiği ve denize yakın olan bir konumda olduğundan söz etti. Projenin ayrıntılarından bahseden Çonkay, "Ahenk İstanbul'da, bay ve bayan iki kapalı ve yarı olimpik havuzun yanında kapalı çocuk havuzu açık ve kapalı alanlarda spor yapabilmesi için bay ve bayanlara ayrı ayrı fitness salonları ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. Kumkapı balık halinin yakınlığı bölgeye hareketlilik getirirken, çevrede yer alan birçok kolej, lise ve üniversite de lokasyonu ayrıcalıklı kılıyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ahenk İstanbul'da Son Konutlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement