Ahi Evran Üniversitesi'nde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ahi Evran Üniversitesi'nde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Ahi Evran Üniversitesi\'nde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Ahi Evran Üniversitesinde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

01.06.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahi Evran Üniversitesinde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Fen- Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Mezuniyet Törenine Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, daire müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende konuşan Vali Necati Şentürk, Ahi Evran Üniversitesinde mezun olan gençlerin, eğitimlerini bilgili ve donanımlı bir şekilde tamamladıklarına inandığını söyledi.

Gençlerin, eğitimleri süresince aldıkları bilgileri ve öğrendiklerini gerçek hayata yansıtmalarının önemine değinen Vali Şentürk, "İsmini medeniyetimizin en büyük projesi olan Ahiliğin kurucusu Ahi Evran-ı Veli'den alan üniversitemiz sürekli gelişmekte ve kendini yenilemektedir. Ahi Evran Üniversitemizden mezun olan gençlerimizi çok iyi yerlerde göreceğime inanıyorum. Üniversite sosyal hayattan kopuk, içine kapalı olmamalıdır. Üniversiteler, hayata dönük bir eğitim sistemini esas almalıdır. Ahi Evran Üniversitemiz, gerek ilimiz gerekse ülkemizin ekonomik, sosyal, akademik hayatına, sanayileşmesine katkıda bulunmalıdır." dedi.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da konuşmasında, gençleri en iyi bir şekilde eğiterek hayata hazırladıklarını belirtti. Tören yaş kütüğü'ne plaket çakmasının ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahi Evran Üniversitesi'nde 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement