Ahilik Haftası" - Son Dakika
Güncel

Ahilik Haftası"

Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte yılın ahileri ödüllerini verdi.

26.05.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte yılın ahileri ödüllerini verdi.

Bir otelde düzenlenen etkinlik, Siirt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Semih Serkan Aksu, "Ahiliğin Günümüze Yansımaları" konulu bir konferans vermesiyle başladı.

ESOB Başkanı Rıfat Ayyıldız, yaptığı konuşmada ülke gündemindeki açılımın reçetesinin ahilikte gizli olduğunu söyledi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ise yaptığı konuşmada, Siirt'in birlik ve beraberliğinde önemli rol oynayan esnafların Ahilik Kültür Haftası'nı tebrik ederek kendilerine helal kazançlar diledi.

Tutulmaz, esnafların sorunlarını çözmek için valilik olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Yılın ahileri seçilen Kenan Yükünç, İbrahim Öziş ve Hüseyin Eğil'e ödülleri verilmesinin ardından mesleğe yeni başlayan Erhan Yılmaz'ın şed kuşanmasıyla program sona erdi.

Etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Baro Başkanı Cemal Acar, CHP İl Başkanı Nevaf Bilek, kamu kurum müdürleri ve esnaflar katıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement